Skip to main content

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. På vores hovednummer +45 4343 4388 kan du fange os døgnet rundt. Ønsker du at komme i kontakt med en specifik person eller afdeling, kan du se flere kontaktinformationer nedenfor.

Securitas-medarbejdere arbejder ved deres pladser på kontrolcentralen

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har du brug for hjælp til at finde den rigtige sikkerhedsløsning til din virksomhed, eller blot har brug for hjælp til din nuværende løsning, hjælper vi dig altid godt videre.

Vores hovedkontor kan altid kontaktes, uanset hvad du har brug for hjælp til. Hvis du leder efter hjælp fra en specifik afdeling, kan du her på siden også finde kontaktoplysningerne til dem.

Kontakt vores hovedkontor
Securitas A/S
Sydvestvej 98, 2600 Glostrup
Tlf: +45 4343 4388
info@securitas.dk
CVR nr.: 88663217
Banknr.: 3100 3345228365

 

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.