01 september 2020 22:00

Overvågningskamera og grønnere sikkerhed til logistik-kunde

Hos mange af vores kunder rykker den grønne omstilling højere og højere op på agendaen. Så da vi foreslog en ny og grønnere sikkerhedsløsning til en af vores større logistikkunder, var de interesserede med det samme.

 

En sikkerhedsleverandør, der udvikler sig

Hos Securitas er vores mål altid at tilbyde vores kunder de bedst mulige sikkerhedsløsninger, og derfor udvikler vores løsninger sig hele tiden. Den pågældende kunde har været kunde hos os længe, og vi hjælper dem med sikkerheden på tværs af kontor- og lagerbygninger i hele Danmark. På én af deres lokationer havde de en løsning med patruljevagter, der førte tilsyn med en lagerbygning. En løsning, vi i sin tid havde rådet dem til at vælge, fordi vores omhyggelige og opmærksomme patruljevagter let og hurtigt kunne kontrollere, at lagerbygningen var forsvarligt lukket af og sikret.

 

Intelligent overvågning er nu en mulighed

Som tiden er gået, har teknologien ændret sig, og i dag kan vi med videoovervågning se og sikre områder langt bedre end før. Hos Securitas kobler vi vores overvågningskameraer sammen med vores Kontrolcentral, så vores operatører på Kontrolcentralen får besked, hver gang uvedkommende bevæger sig ind på et område. Operatørerne kan så følge tyvene gennem overvågningskameraerne og anråbe dem gennem opsatte højtalere. Samtidigt tilkalder de vores patruljevagter, der straks kører ud for at sikre området.

 

Overvågningskameraer og grønnere sikkerhed

Den intelligente videoovervågning var hovedelementet i den nye, grønnere sikkerhedsløsning, som vi foreslog vores kunde. Vi opsatte både overvågningskameraer og termiske kameraer sammen med højtalere, så der blev skabt fuldt overblik. Udover at kameraerne naturligvis giver direkte besked, hvis der skulle være ubudne gæster på området, så kan vores operatører også lave videorunderinger på området flere gange om dagen for at sikre, at alt er, som det skal være. Dermed sparer den nye sikkerhedsløsning på CO2 i form af benzin til patruljevagterne uden at spare på sikkerheden.

 

Sikkerhed i samspillet mellem vagt og videoovervågning

Vores patruljevagter er stadig tilknyttet kunden, men nu kører de kun derud, når der er behov for det. For selvom teknologien bliver smartere og smartere, så kan den ikke lukke døre, slukke kaffemaskiner og tilbageholde indbrudstyve. Derfor er vores vagter stadig et altafgørende element i alle vores sikkerhedsløsninger. I Securitas arbejder vi altid for at skabe et godt samspil mellem vores vagter og vores teknologiske muligheder, så resultatet bliver mest mulig tryghed for alle.

 

Ønsker du også en grøn sikkerhedsløsning? Så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for mere information på +45 7027 0727.

 

FAKTABOKS

Casen kort fortalt:

  • Ét isoleret lager blev dagligt besøgt af patruljevagter
  • Vi skiftede besøg ud med intelligent videoovervågning
  • Video sender live til vores kontrolcentral ved indbrud
  • Vi sender kun patruljevagterne afsted, når der er behov

Resultatet:

  • Sikkerhed 24/7 til vores kunde
  • Mindre CO2-udledning pga. benzin