Skip to main content

Securitas får ny visuel identitet

I dag lancerer vi vores nye globale visuelle identitet. Vi tror på, at vores nye visuelle identitet understreger Securitas’ menneskelige, innovative og fremadsynede tilgang til sikkerhed og tryghed. Vi har endda opdateret vores velkendte logo for første gang siden 1972!

Udgivet
10 marts 2021 11:34

 

Du kommer til at se vores nye logo og farver på vores uniformer, biler, udstyr og faciliteter, såvel som på vores digitale værktøjer og online kanaler. Så hold udkig efter os!  

 

Vores nye stil og nye look er for os en naturlig forlængelse af, at vi i sidste måned bød velkommen til en masse nye kollegaer og udvidede vores sikkerhedsløsninger gennem opkøbet af Dansk Brandteknik. Mere end nogensinde understreger vores visuelle identitet den ekspertise og diversitet, som vores medarbejdere udviser, og omfavner bredden og gennemslagskraften i vores løsninger.  

 

Her er hvad Tom Laursen, vores forhenværende Adm. direktør i Securitas A/S, har at sige om den nye identitet: “Det nye brand viser den modernitet, som vi står for, samtidig med at den bygger på mange års erfaring og værdier om ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed. Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest innovative og dygtige virksomheder – og det forpligter. Ligesom dem skal vi hele tiden tænke fremad for at sikre innovative og tryghedsskabende løsninger til vores kunder – og den nye brandidentitet er et ydre eksempel på den udvikling, der hele tiden sker i Securitas.” 

Pressemeddelelse

Securitas’ nye visuelle identitet vil blive udrullet over hele vores verdensomspændende organisation hen over de næste tre år med start i dag! Vi håber, I vil tage godt imod den. Læs koncernens pressemeddelelse via knappen nedenfor.

Læs pressemeddelelse
Denne video er ikke tilgængelig.

For at se denne video skal du acceptere målrettede cookies. Klik her for at gå til .

Se vores logo forvandle sig

Få en smagsprøve på vores nye visuelle identitet i videoen.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.