Skip to main content

Securitas opkøber STANLEY Security

Det er en stor dag i sikkerhedsbranchen, hvor to af de største spillere på markedet bliver til én.

Udgivet
22 juli 2022 10:41

I december 2021 indgik Securitas AB aftale om opkøb af STANLEY Security på globalt plan. Det glæder os at kunne fortælle, at opkøbet nu er godkendt. Det betyder, at STANLEY Security bliver en del af Securitas.

Hvad betyder opkøbet af STANLEY Security?

Vi kan nu tilbyde vores kunder samlede sikkerhedsløsninger på tværs af sikkerhedspaletten. Vores kunder vil mærke vores kompetencer og ekspertise indenfor innovativ teknisk sikkerhed bliver styrket. Vi kan rådgive om sikkerhed 360⁰ rundt, og nu kan vi også gå mere i dybden med den tekniske sikkerhed og sørge for, at vores kunders løsninger følger med den teknologiske udvikling. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid er up-to-date med, hvad der sker på sikkerhedsmarkedet.  

Gennem opkøbet af STANLEY Security har vi styrket vores kompetencer indenfor samlede sikkerhedsløsninger, lige fra design til installation og fra vedligehold til alarmudrykning og overvågning på tværs af bl.a. adgangskontrol, alarmer, videoovervågning, brandsikring, vagt og teknologiske systemer.  

Det kommer vores kunder til gode. For opkøbet klæder os bedre på til at sikre vores kunder, både i dag og fremtiden. En verden i konstant udvikling stiller nemlig løbende nye krav til virksomheders sikkerhedsløsninger. Med Securitas som sikkerhedsleverandør kan du regne med, at vi har både kompetencer og ekspertviden til at beskytte jeres medarbejdere, værdier og drift bedst muligt. Men også til at skabe innovative sikkerhedsløsninger, der følger med samfundets udvikling henimod data, cloud, IoT og kunstig intelligens.

 

Vores CEO, Claus Fibiger, er glad for STANLEY Security bliver en del af Securitas

”Aldrig har et opkøb som dette givet så meget mening. Det giver Securitas mulighed for at stå stærkere som en lokal og global sikkerhedspartner med flere teknologiske muligheder og med en position til at udvikle sikkerhedsbranchens fremtid. Vi glæder os til at komme i gang."

 

Vi glæder os til at komme i gang.

 

 

Læs pressemeddelelsen om opkøbet af STANLEY Security

Det længe ventede opkøb af STANLEY Security på globalt plan accelererer Securitas’ ambitioner om at blive en enestående global sikkerhedspartner. Med opkøbet styrker de yderligere de tekniske kompetencer i virksomheden og bliver endnu bedre rustet til at levere fremtidens sikkerhedsløsninger på tværs af teknik, vagt og brandsikkerhed – både her i Danmark og globalt.

Læs hele pressemeddelelsen
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.