Skip to main content

Private virksomheder

Tryghed og sikkerhed er vigtigt for alle virksomheder, uanset størrelse. Som Danmarks største sikkerhedsleverandør hjælper vi over 2100 kunder med at sikre deres virksomheder. Og vi kan også sikre din.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Sikkerhedsløsninger til private virksomheder

Vi ved, at sikkerhedsbehovet kan variere stort fra virksomhed til virksomhed. Det kan derfor være besværligt at finde ud af præcist, hvilken løsning der er ideel til din virksomhed. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige. Alt du skal gøre er at fortælle, om din virksomhed har over eller under 50 medarbejdere nedenfor. Her kan du læse om, hvilke sikkerhedsservices virksomheder på din størrelse typisk har og bestille en gratis risikovurdering.

Små virksomheder

Har din virksomhed mindre end 50 medarbejdere? Her kan du se de sikkerhedsløsninger, som virksomheder på dins størrelse normalt har brug for.

Læs mere om løsninger til små virksomheder

Store og mellemstore virksomheder

Har din virksomhed mere end 50 medarbejdere? Så kan du her få inspiration til de sikkerhedsløsninger som større virksomheder normalt vælger.

Så klik her og få en gratis risikovurdering!

Skal det gå endnu hurtigere?

Så ring til os, og få en gratis risikovurdering allerede nu.

Ring til os her

Læs mere om vores sikkerhedsservices til private virksomheder

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede