Skip to main content

Book en konsulent nu

Få professionel rådgivning fra vores sikkerhedseksperter. Kontakt vores salgsafdeling, som kan hjælpe dig med at forstå dine sikkerhedsrisici og sammensætte den rigtige løsning, der matcher både dit behov og budget. Udfyld formularen her på siden, så vil vores salgsafdeling vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Ring til os på 4343 4388

Vil du i telefonisk kontakt med os? Vores kundecenter sidder klar til at hjælpe dig godt videre døgnet rundt.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.