callcenter securitas danmark kontrolcentral

Securitas Strain Line - en del af Securitas CARE

Stress er en stigende udfordring for mange danske virksomheder, og det har både økonomiske og menneskelige konsekvenser. Medarbejdere der trives har lavt sygefravær, høj effektivitet, og leverer deres maksimale præstation - hver dag.

Vil du forebygge stress?

Securitas Strain Line er en effektiv metode til behandling og forebyggelse af stress på arbejdspladsen. Metoden er udviklet af MINDStrain, og i samarbejde med Securitas er det blevet en vigtig del af Securitas CARE.

Hvorfor Securitas Strain Line?

Medarbejdere er DNA’en i din virksomhed. Vi er ikke effektive virksomheder, hvis vi ikke har motiverede medarbejdere, der hver dag arbejder på at levere det, vi udbyder. Uanset om din virksomhed tilbyder produkter eller services, så er du afhængig af dine medarbejdere. I Securitas ved vi, at medarbejdere der trives yder deres bedste. Som arbejdsgiver er det op til os at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø. Der skal være plads til travlhed, men det skal ikke føre til stress. Derfor har vi taget initiativ til Securitas Strain Line som et vigtigt element i Securitas CARE.

Hvad får du med Securitas Strain Line?

I samarbejde med MINDStrain tilbyder Securitas både forebyggende stress kurser og en-til-en stress coaching forløb. Det gør vi via et landsdækkende og professionelt netværk af specialuddannede stress coaches:

  • To dages Securitas Strain Line kursus i forebyggende stress
  • Et en-til-en stress coaching forløb med en professionel stress coach

 

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data