Skip to main content

Brandalarm til erhverv

Øg din brandsikkerhed med en godkendt automatisk brandalarm til din virksomhed. En brandalarm aktiverer automatisk i tilfælde af brand, så du kan nå at reagere, inden branden potentielt udvikler sig. Skab tryghed for dine medarbejdere og undgå større brandskader med en brandalarm.

Kvindelig Securitas-vagt der taler i radio i sin patruljebil

Derfor har du brug for en brandalarm i din virksomhed

Hvis du vil beskytte din virksomhed og dine medarbejdere mod brand, er det vigtigt at du har investeret i en godkendt og effektiv brandalarm. Brandalarmen vil i tilfælde af udvikling af brand nemlig automatisk aktivere, så brandvæsenet bliver tilkaldt - og så dit personale kan nå at forlade virksomheden i tide.

Med en automatisk brandalarm sikrer du altså, at branden hurtigt opdages, potentielt kan begrænses og at du dermed kan undgå den udvikler sig og skaber større skader på din bygning, dine værdier eller forårsager personskader.

Du kan endda øge brandsikkerheden i din virksomhed, hvis du kombinere din brandalarm med vores øvrige brandløsninger:

Ild eller brand opstår
Hvis der pludselig opstår en brand, er det vigtigt at den hurtigt opdages og at sikkerhedsforanstaltninger kan iværksættes så hurtigt som muligt.
Brandalarmen aktiveres
Brandalarmen registrerer hændelsen, enten grundet røgudvikling, varmeudvikling eller ved aktivering af et brandtryk. Brandalarmen varsler øjeblikkeligt om hændelsen og sender også direkte alarm til brandvæsenet.
Evakuering
Brandalarmen hjælper med at signalere, så personer kan evakueres. Hvis anlægget også omfatter automatisk branddørslukning eller sprinklersystemer, vil disse også aktiveres automatisk.
Brandvæsenet ankommer
Brandvæsenet blev alarmeret allerede da brandalarmen registrerede hændelsen. Brandvæsenet rykker derfor ud med det samme og kan ved ankomst hurtigt påbegynde begrænsning og slukning af branden.
Brandtryk monteret på en væg med teksten "Fire"

Med en brandalarm øger du chancerne for at redde liv

Det er nemt og enkelt at sætte personsikkerhed på arbejdspladsen i første række. Med en brandalarm sikrer du, at du og dine medarbejdere eller kollegaer hurtigt kan reagere og komme ud af bygningen, hvis der opstår brand.

Brandalarmen virker ved at afgive en høj lyd som varslingssignal i det øjeblik, den opfanger røg eller varmeudvikling i lokalet. Personalet kan derfor hurtigt evakueres, så de undgår at pådrage sig skader i forbindelse med branden.

Det er dog vigtigt at dit personale er klædt ordentligt på, så de ved hvad de skal gøre, hvis brandalarmen aktiverer. Derfor bør du overveje at tilbyde dem et brandkursus, hvor de lærer både at håndtere branden, mulighederne for at begrænse den ved hjælp af diverse brandslukningsudstyr samt benytte flugtveje og evakuere korrekt.

Skal Securitas sikre din virksomhed med en godkendt brandalarm?

Hos Securitas forstår vi dit komplette og unikke sikkerhedsbehov. Vi rådgiver, vejleder og sammensætter altid en samlet løsning til dig, tilpasset din virksomhed og dit konkrete behov. Få et tilbud på en brandalarm allerede i dag.

Ring til os
Brandslukker fra Securitas monteret på en væg i en virksomhed

Kombinér din brandalarm med brandslukningsudstyr

Vi har stor erfaring med brandslukningsudstyr, og det afspejler sig i vores services. Vi er erfarne, men vi står aldrig stille. Vi er altid på udkig efter det nyeste og bedste udstyr, så din virksomhed får den stærkeste brandsikring, som samtidigt styrker trygheden på jeres arbejdsplads.

Du kan læse mere om vores services og sortiment af brandmateriel og brandsikringsudstyr her. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om dine specifikke ønsker og behov ved at ringe til os på telefon 7226 8310 eller på salg@securitas.dk

Brandpakker

Få en brandpakke, der passer til din virksomhed med mulighed for at kombinere flere forskellige typer brandslukkere og brandtæpper. Vores dygtige brandteknikere rådgiver dig på monteringsdagen, så du får den helt rigtige løsning.

Lille brandpakke

79,-
pr. md.
 • 2 valgfrie brandslukkere
 • Gratis levering og montering
 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn
 • Ombytning af slukker i forbindelse med lovpligtig trykprøvning
 • Lovpligtige skilte
 • Ingen bindingsperiode

Mellem brandpakke

119,-
pr. md.
 • 3 valgfrie brandslukkere
 • Gratis levering og montering
 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn
 • Ombytning af slukker i forbindelse med lovpligtig trykprøvning
 • Lovpligtige skilte
 • Ingen bindingsperiode

Stor brandpakke

189,-
pr. md.
 • 5 valgfrie brandslukkere
 • Gratis levering og montering
 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn
 • Ombytning af slukker i forbindelse med lovpligtig trykprøvning
 • Lovpligtige skilte
 • Ingen bindingsperiode
Securitas-vagt efterser en brandslange i en virksomhed

Er der forskel på Automatisk Brandalarm, ABA-anlæg og Brandanlæg?

En brandalarm bliver ofte kaldt flere forskellige ting, hvilket kan gøre det ugennemsigtigt eller forvirrende for dem, som ikke forstår sig på fagtermerne. For at gøre det lettere, giver vi dig en forklaring på, hvad de forskellige termer betyder:

Brandalarm

Ordet "brandalarm" vil oftest betyde et brandanlæg. Altså en elektronisk sikringsløsning, der automatisk aktiverer i tilfælde af brand i en ejendom. Nogle steder dækker ordet dog også over simple røgalarmer, røgmeldere eller andre systemer, der ikke har relation til en egentlig brandalarm. Vær derfor opmærksom på, hvilken løsning eller produkt du kigger på, når du leder efter en brandalarm.

ABA-anlæg

Forkortelsen "ABA" står for "Automatisk Brandalarmeringsanlæg" eller "Automatisk Brandalarm". I daglig tale også kaldet en brandalarm eller blot et brandanlæg. Der er her tale om dét lovpligtige anlæg, der skal aktivere automatisk og signalere til brandvæsenet, hvis der opstår brand i en bygning.

Brandanlæg

Brandanlæg er blot en anden betegnelse for et ABA-anlæg. Der er altså ikke forskel på et brandanlæg og et ABA-anlæg, selvom der kan blive anvendt de to forskellige ord hos forskellige leverandører og instanser.

Røgalarm

En røgalarm (eller røgmelder) er ikke det samme som en automatisk brandalarm. Man kan støde på begge terme, når man er på udkig efter en brandalarm. De nærmere krav og udspecificering af forskellene er beskrevet u bygningsrelementet (BR18). Vær opmærksom på at vælge den korrekte løsning til din virksomhed.

Få rådgivning og vejledning fra en af vores eksperter:

Kvindelig Securitas-medarbejder på et lager

Sådan sikrer du dit lager

Det kan være katastrofalt for grossister, hvis der opstår brand i virksomhedens lager. Ikke blot for den daglige drift, men for konkurrencesituationen på sigt.

Et driftstop kan potentielt koste virksomheden livet i en tid, hvor levering skal ske til tiden. En tidlig alarmering kan være med til at mindske de materielle skader, redde virksomhedens værdigenstande og undgå en potentiel nedlukning. 

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp

Sikre dine værdigenstande ved at kombinere en brandalarm med en tyverialarm

Der findes flere forskellige hændelser, som kan udgøre en trussel for din virksomhed. Brand og indbrud er nogle af de hændelser, som vi oftest møder hos vores kunder.

Du kan med fordel få én samlet sikkerhedsløsning med brand- og tyverialarm hos os – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du holder både de langfingrede tyveknægte væk og beskytter dine værdigenstande mod brand.

Kontakt vores salgsteam

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vil du kombinere din brandsikring med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og forebygge brand. Du kan med fordel kombinere brandsikkerhed med alarm, vagtservices, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.