Skip to main content

Brandalarm

Efter 5 minutter vil en brand potentielt være ude af kontrol. Du kan styrke brandsikkerheden på arbejdspladsen og undgå større brandskader med en brandalarm.

Med en brandalarm øger du chancerne for at redde liv

Det er nemt og enkelt at sætte personsikkerhed på arbejdspladsen i første række. Med en brandalarm sikrer du, at du og dine medarbejdere eller kollegaer hurtigt kan reagere og komme ud af bygningen, hvis der opstår brand. Brandalarmen virker ved at afgive en høj lyd som varslingssignal i det øjeblik, den opfanger røg i lokalet.

Læs mere om brand

Sådan sikrer du dit lager

Det kan være katastrofalt for grossister, hvis der opstår brand i virksomhedens lager. Ikke blot for den daglige drift, men for konkurrencesituationen på sigt. En driftstop kan potentielt koste virksomheden livet i en tid, hvor levering skal ske til tiden. En tidlig alarmering kan være med til at mindske de materielle skader, redde virksomhedens værdigenstande og undgå en potentiel nedlukning.

Sikre dine værdigenstande ved at kombinere en brandalarm med en tyverialarm

Der findes flere forskellige hændelser, som kan udgøre en trussel for din virksomhed. Brand og indbrud er nogle af de hændelser, som vi oftest møder hos vores kunder. Du kan med fordel få én samlet sikkerhedsløsning med brand- og tyverialarm hos os – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du holder både de langfingrede tyveknægte væk og beskytter dine værdigenstande mod brand.

Kontakt vores salgsteam

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vil du kombinere din brandsikring med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og forebygge brand. Du kan med fordel kombinere brandsikkerhed med alarm, vagtservices, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.