Skip to main content

Førstehjælpsudstyr til erhverv

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Der findes mange forskellige typer og størrelser af førstehjælpskasser: hvad enten du søger en til bilen eller arbejdspladsen.

Person holder en rød førstehjælpskasse i sin hånd

Hvornår skal jeg bruge en førstehjælpskasse?

En førstehjælpskasse er din bedste ven, hvis du pludselig befinder dig i en situation, hvor du skal yde akut førstehjælp på arbejdspladsen. Du kan behandle alt fra skrammer og sår til forbrændinger og blødninger med en førstehjælpskasse. De fungerer som arbejdspladsens personlige apotek lige meget om det er et kontor, en byggeplads eller noget helt tredje.

Øjenskyl er essentiel førstehjælp til akutte øjenskader  

De fleste øjenskader på arbejdspladsen opstår i løbet af et øjeblik, og derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere har hurtig og nem adgang til førstehjælp til øjet. Den hyppigste årsag til øjenskader er støv og skidt, som forvilder sig ind i øjnene under arbejdet, men øjenulykker kan også opstå som følge af metal- og træsplinter og kemikalier som olie, maling, blegemiddel eller rengøringsmidler. Øjenskyl er derfor ikke kun essentiel for arbejdspladser med arbejdsstationer, der traditionelt forbindes med høj risiko for øjenskader så som værksteder og byggepladser. Det er relevant for alle virksomheder, hvor der er mennesker og aktivitet på stedet. 

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vil du kombinere din førstehjælp med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og uddanne dine medarbejdere i førstehjælp. Du kan med fordel kombinere dit førstehjælpsudstyr med alarm, brandsikring, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.