Skip to main content

Førstehjælpsudstyr til erhverv

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Der findes mange forskellige typer og størrelser af førstehjælpskasser: hvad enten du søger en til bilen eller arbejdspladsen.

En Securitas-vagt yder førstehjælp på en lagermedarbejder i en virksomhed

Få førstehjælpsudstyr til din virksomhed fra Securitas

Førstehjælpsudstyr er en samling af nødvendige medicinske redskaber og materialer til at yde øjeblikkelig hjælp ved skader eller sygdom. For virksomheder er førstehjælpsudstyr essentielt for at kunne reagere hurtigt og effektivt på nødsituationer, hvilket sikrer medarbejdernes sikkerhed.

På alle arbejdspladser er det afgørende at have tilstrækkeligt og korrekt førstehjælpsudstyr tilgængeligt. Hos Securitas har vi et stort udvalg af førstehjælpsudstyr til din virksomhed, lige fra mindre førstehjælpskasser, øjenskyllestationer og plasterautomater til hjertestartere.

Få et tilbud på førstehjælpsudstyr til erhverv i dag ved at kontakte en af vores konsulenter på telefon +45 7226 8310 eller på salg@securitas.dk

Udvalg af førstehjælpsudstyr fra Securitas

Uanset om du er på udkig efter en simpel førstehjælpskasse, en komplet førstehjælpspakke eller leder efter en hjertestarter, har Securitas alt inden for brand- og førstehjælpsudstyr til både store og små virksomher.

Førstehjælpsudstyr Førstehjælpskasser En førstehjælpskasse kan være uundværlig, hvis en medarbejder kommer ud for en ulykke eller mindre skade.
  • Små forbindingskasser
  • Standard førstehjælpskasser
  • Store førstehjælpskasser
Førstehjælpsudstyr Øjenskyllestationer Hav det rette udstyr klar, hvis en medarbejder kommer ud for en øjenulykke. Bredt udvalg i øjenskyl.
  • Basis øjenskyl i flasker
  • Små øjenskyllestationer
  • Store øjenskyllestationer
Førstehjælpsudstyr Hjertestartere En hjertestarter kan potentielt redde liv. Skab tryghed for dine medarbejdere med en hjertestarter i din virksomhed i dag.
  • Budgetvenlige hjertestartere
  • Inden- og udendørs hjertestartere
  • Alt til montering af hjertestartere
Grøn førstehjælpskasse fra Securitas

Hvilket førstehjælpsudstyr leverer Securitas?

Du kan hos Secuitas få en komplet førstehjælpspakke til din virksomhed. Vi leverer alt inden for førstehjælpsudstyr og brandslukningsudstyr, så hjælpen altid er nær, hvis der opstår en ulykke eller et uheld i din virksomhed. Vi fører bl.a.:

 • Førstehjælpskasser
 • Førstehjælpsskabe
 • Forbindingskasser
 • Øjenskyl og øjenskyllestationer
 • Hjertestartere til inden- og udendørs brug
Hjertestarter fra Securitas, der er monteret indendørs på en væg i et kontormiljø

Hvor skal du placere førstehjælpsudstyret i din virksomhed?

Virksomheder skal ikke kun fokusere på tilgængeligheden af førstehjælpsudstyr, men også på placeringen af det. Udstyret skal nemlig være nemt at tilgå fra alle arbejdsområder og placeret på steder, hvor risikoen for ulykker er højest. For større virksomheder eller virksomheder med særlige risici kan det være nødvendigt med dedikerede førstehjælpslokaler, som er udstyret til mere omfattende behandling og stabilisering af skader.

Førstehjælpsudstyr, to øjenskyllestationer fra Securitas, hvid baggrund

Sikkerhedsforanstaltninger og førstehjælpsudstyr på arbejdspladsen

Alle arbejdspladser, uanset om det er industrielle faciliteter, kontorer, skoler eller hospitaler, skal indrettes efter strenge sikkerhedsregler. Disse regler skal sikre, at alle områder – fra bygninger til de umiddelbare udendørs områder – er sikre og tilgængelige for de ansatte.

Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 835 fastsætter kravene til, hvordan arbejdspladser skal indrettes, herunder kravene til tilstrækkeligt og tilgængeligt førstehjælpsudstyr. Kravene til førstehjælpsudstyr i virksomheder omfatter bl.a. hvor i virksomheden, førstehjælpsudstyret skal palceres, og at det skal være lettilgængeligt og effektivt i nødsituationer.

Eksempler på essentielt førstehjælpsudstyr inkluderer øjenskylleflasker, nødbrusere, ildslukningsudstyr og forbindingskasser. I miljøer med forhøjede risici, som eksemplelvis kemikaliehåndtering eller arbejde med varme væsker, er det derudover vitalt at have udstyr, der hurtigt kan afhjælpe eller stabilisere situationen, inden professionel hjælp kan nå frem.

Flere personer sidder i et undervisningslokale og får kursus i førstehjælp fra Securitas

Uddannelse og træning i brugen af førstehjælpsudstyr

Det ikke nok, kun at have opsat førstehjælpsudstyr rundt omkring i sin virksomhed. Medarbejderne skal også vide, hvordan de anvender det korrekt. Regelmæssig træning og uddannelse i førstehjælp kan redde liv og minimere konsekvenserne af ulykker på arbejdspladsen. Dette inkluderer træning i brug af øjenskylleflasker, nødbrusere og korrekt brug af forbindingsmaterialer samt basal livreddende førstehjælp, som hjertelungeredning (HLR).

Hos Securitas tilbyder vi undevisning og kurser i førstehjælp, så dine medarbejdere kan blive klædt ordentligt på, hvis der opstår en ulykke eller nødsituation.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.