Skip to main content

White Paper: Sikkerhedstendenser globalt og lokalt

Læs med, når vi tager pulsen på sikkerhedslandskabet og dykker ned i, hvad virksomheder i Danmark og Europa står overfor af sikkerhedsrisici. Rapporten indeholder kundecases, interviews med brancheeksperter og giver et unikt indblik i, hvordan virksomheder kan ruste sig mod de globale sikkerhedsrisici.

Illustration af en White Paper fra Securitas Danmark der handler om sikkerhedstendenser lokalt og globalt

Bliv klogere på, hvordan sikkerhedslandskabet ser ud for lokale og globale virksomheder

Ved hjælp af vores risikovurderingsværktøj, Securitas Solutions Tool (SST), har vi samlet data fra det forgangne år, der har gjort det muligt for os at undersøge de fem primære trusler og lokale sikkerhedsproblemer, som flere industrier oplever på tværs af Europa.

Rapporten fokuserer særligt på den konstante udvikling af fysiske og innovative sikkerhedsløsninger herunder videoovervågning, fjernovervågning og analyseværktøjer, der repræsenterer en ny æra inden for effektiv beskyttelse for virksomheder.

Læs bl.a. om:

  • Sikkerhedstendenser- og løsninger, der trender lige nu
  • Globale og lokale risici, der påvirker europæiske virksomheder
  • De mest anvendte sikkerhedsløsninger ud fra risiko
  • Nøgletrends for virksomhedssikkerhed

Den alvorlige verdenssituation med et hybridt trusselsbillede og stadig stigende krav kalder på stærke aktører, som kan rammesætte en organisations risikobillede og definere de løsninger, som skaber et bedre sikkerhedsbillede.

Portrætfoto af Claus Fibiger, Adm. direktør, Securitas Danmark
Claus Fibiger Adm. direktør, Securitas Danmark

En stor del af sikkerhedsindkøberne kigger ikke længere kun på traditionelle parametre såsom kvalitet, driftsomkostninger og livstidsudregninger, men også hvordan den en løsning eller service påvirker deres eget miljømæssige aftryk.

Portrætfoto af Jimmy Krebs, Salgs- & Marketingdirektør, Securitas Danmark
Jimmy Krebs Salgs- & Marketingdirektør, Securitas Danmark
Illustration af en White Paper fra Securitas Danmark der handler om sikkerhedstendenser lokalt og globalt

De primære trusler og risici, der påvirker sikkerhedslandskabet for europæiske og danske virksomheder

Virksomheders største bekymring er den daglig sikkerhed for deres medarbejdere, ejendom og værdier. Sikkerhedstrusler som bl.a. indbrud og brand kan ikke kun medføre økonomiske tab, men også langsigtede konsekvenser. I rapporten har vi samlet de fem største risici for virksomheder, baseret på vores egne data indsamlet fra vores globale risikoanalyseværktøj.

Kundecases: Sådan har andre virksomheder håndteret sikkerhedsrisici

I rapporten kan du også læse om en række kundecases, der handler om, hvordan virksomheder i forskellige brancher i Europa har håndteret deres sikkerhedsrisici og -udfordringer ved at implementere nye, moderne og innovative sikkerhedsløsninger.

Butikscenter i Nordsjælland
Kunden var var på udkig efter en løsning, der kunne forbedre sikkerheden i og omkring centeret, men samtidig også reducere driftsomkostningerne.
Shortridge Laundry
Shortridge brugte et forældet analogt videoovervågningsystem, som havde flere blinde vinkler og producerede billeder af dårlig kvalitet. Det gav ingen mulighed for at overvåge brandrisici i realtid.
Kawasaki Precision Engineering
Kunden havde en sikkerhedsløsning, der primært hvilede på de fysiske vagter grundet forældet videoovervågning og manglende adgangskontrol.
STEF Group
Beskyttelse mod tyveri hos STEF-koncernen. For at sikre STEF’s anlæg i Nantes udviklede vi en kombineret løsning på tværs af overvågning, vagt og teknik.

 

 

 

Person holder en mobiltelefon i hånden der viser sikkerhedsindblik fra Securitas

Har din virksomhed behov for sikkerhedsrådgivning?

Hos Securitas fører vi sikkerhedsbranchen ind i fremtiden. Vi samler sikkerhedsservices som vagt, alarm, videoovervågning, adgangskontrol, brandsikring og førstehjælp i innovative sikkerhedsløsninger, der opfylder vores kunders forskellige behov. Vores løsninger er fleksible og kan nemt skaleres i takt med den globale udvikling og din virksomheds behov.

Læs mere om vores sikkerhedsrågivning her, eller kontakt en af vores sikkerhedskonsulenter på telefon +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.