Skip to main content

White Paper: Efterretningsdrevet sikkerhed til virksomheder

Sikkerhedsefterretninger kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod uforudsete risici. Hent vores gratis White Paper og få et indblik i det nuværende trusselslandskab, hvordan det påvirker virksomheder lokalt og globalt, og hvordan efterretninger kan beskytte din virksomhed mod dem.

Illustration af White Paper fra Securitas der handler om, hvordan sikkerhedsefterretninger kan optimere sikkerheden for private og offentlige virksomheder

Bliv klogere på, hvordan sikkerhedsefterretninger kan beskytte din virksomhed mod uforudsete risici

Gennem dybdegående analyser og ekspertinterviews udforsker vi de aktuelle globale og lokale trusler og den værdi, sikkerhedsefterretninger kan skabe for din virksomhed. Vores rapport dykker bl.a. ned i hvilke makrorisici, som virksomheder i Europa står overfor og hvilke globale trusler, som efterretninger kan hjælpe med at belyse, og hvordan de kan forebygges.

Hent vores gratis White Paper og lær bl.a. mere om:

 • De nuværende sikkerhedsudfordringer i Danmark
 • Hvad sikkerhedsefterretning går ud på
 • Hvordan andre kunder har brugt sikkerhedsefterretninger

Traditionelt har virksomheders sikkerhedsbekymringer centreret sig om beskyttelse af deres medarbejder, lokationer og værdier. Men i takt med at verden bliver mere globaliseret, har virksomhedernes trusselsbillede udvidet sig betydeligt.

Portræt af Helle Meiling Andersen, Chef for Key Account Management i Securitas Danmark
Helle Meiling Andersen Chef for Key Account Management, Securitas Danmark

Vi anvender mangeårig ekspertise og indsigt til at kombinere efterretning med vores forståelse for sikkerhedsoperationer, geografier og andre relevante faktorer. Resultatet er avanceret realtidsanalyse af trusler, der har potentiale til at påvirke virksomheder.

Michael Evans, Director at Securitas Risk Intelligence Center
Michael Evans Direktør, Securitas Risk Intelligence Center
Illustration af White Paper fra Securitas der handler om, hvordan sikkerhedsefterretninger kan optimere sikkerheden for private og offentlige virksomheder. Illustration af inderside af white paper. Indeside.

Virksomheders nye globaliserede vilkår

I en tid, hvor verden bliver mere og mere forbundet, står virksomheder over for en ny række af sikkerhedsudfordringer, der strækker sig langt ud over de fysiske grænser af deres lokationer. I rapporten taler vi med Helle Meiling Andersen, chef for Key Account Management i Securitas Danmark, hvor hun kommer nærmere ind på:

 • Forsvarets årlige risikovurdering og hvad det betyder for sikkerhed
 • Unikt perspektiv på virksomheders nye trusselsbillede
 • Kravene, som moderne sikkerhedsløsninger skal leve op til
 • Forsyningskæder, internatonale spændinger og hvordan efterretninger kan hjælpe virksomheder
Illustration af White Paper fra Securitas, der handler om, hvordan sikkerhedsefterretninger kan styrke virksomheders sikkerhedsstrategier.

Derfor bør virksomheder i dag bruge efterretninger som en del af deres sikkerhedsstrategi

I en verden med stigende globale spændinger og øget globalisering, hvor både information og misinformation kan spredes på få sekunder, og hvor trusselslandskabet ændrer sig hurtigere end nogensinde før, er behovet for efterretning afgørende for både at mindske risici og udnytte muligheder.

Du kan i vores rapport læse mere om:

 • Hvordan det skiftende trusselslandskab har udviklet sig
 • Vigtigheden af at bruge efterretninger på alle niveauer i sin organisation
 • Hvordan efterretninger kan give stærkere beslutningsgrundlag

Et mudret informationslandskab udgør en stadig stigende risiko for virksomheder, både lokalt og globalt

Det bliver sværere og sværere for virksomheder at skelne mellem faktuel korrekt og ukorrekt information, og dermed er det svært at forstå det globale trusselslandskab. Mens information i dag er tilgængelig på mange åbne kilder, er informationslandskabet flygtigt, usikkert, komplekst og tvetydigt, og det undermineres i stigende grad af spredningen af misinformation, desinformation og malinformation. Det betyder, at det er sværere og sværere for virksomhederne at få et klart billede af det trusselslandskab, de navigerer i.

Illustration af White Paper fra Securitas der handler om Risk Intelligence.

Lær mere om, hvordan Securitas arbejder med AI - og hvilken rolle kunstig intelligens spiller i fremtidssikrede sikkerhedsløsninger

Når man taler om data og fremtidssikrede løsninger, er det umuligt ikke at nævne kunstig intelligens. I Securitas har vi et dedikeret globalt AI-team, der arbejder på at udforske, hvordan vi udnytter mulighederne ved kunstig intelligens til at drive og styrke vores sikkerhedsløsninger.

Få unikke perspektiver fra Daniel Sandberg, direktør for kunstig intelligens i Securitas, der i rapporten bl.a. taler om:

 • Hvordan AI spiller en rolle i en virksomhedssammenhæng
 • Hvordan AI kan styrke sikkerhedsoperationer
 • Prædiktive analyser, der kan optimere Securitas' sikkerhedsvagter
 • Produktudvikling styrket af kunstig intelligens
 • Perspektiv på fremtiden for AI og rollen det vil spille

Er din risikoberegning baseret på data eller mavefornemmelse?

Rigtigt mange større virksomheder har brug for at kunne sikre sig mod risici, som hele tiden ændrer sig, og som de ikke nødvendigvis ved, hvad er. Som virksomhed kan være svært at finde pålidelig data at basere sine beregninger på. Det kan man med Risk Intelligence. 

Risk Intelligence handler om at indsamle, analysere og fortolke en stor mængde af data. Vores efterretningsspecialister tager det brede billede og fortolker trends og tendenser ud fra, hvad der kan opstå af risici for virksomheder.

Operatør hos Securitas på kontrolcentralen

Vi kan ikke forudse fremtiden, men vi kan hjælpe med at beskytte dig mod den

Det er næsten umuligt at forudsige fremtiden, men ved at tænke fremad og bevare situationsfornemmelsen, kan vi hjælpe dig med at beskytte din virksomhed mod virkningerne på dine medarbejdere, ejendomme og værdier.

Securitas' Risk Intelligence Center leverer branchens førende handlingsorienterede efterretninger om det globale sikkerheds- og trusselslandskab, som hjælper virksomheder med at beskytte sine medarbejdere, ejendomme og værdier. RIC's efterretninger giver beslutningsfordele til bedre at håndtere risici, realisere muligheder og hjælpe med at gøre verden til et mere sikkert sted.

Illustration af White Paper fra Securitas der handler om, hvordan sikkerhedsefterretninger kan optimere sikkerheden for private og offentlige virksomheder.

Udfyld formularen og få tilsendt vores white paper

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.