Skip to main content

Tyverialarm til erhverv

En tyverialarm kan hjælpe med at skabe tryghed for dig og din virksomhed og samtidig sørge for, at du lever op til de forsikringskrav, der skal til, hvis der kommer indbrud. Hvis din alarm går i gang, vil den sende et signal til vores kontrolcentral, som så kan tilse jeres videokamera og sende en vagt til undsætning.

Kontakt salgsafdelingen

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Tyverialarm erhverv - Vi tænker din sikkerhed 360°

Når vi taler tyverialarm erhverv, så er det i sig selv ikke nok til at holde tyvene væk fra dit område. Derfor kombinerer vi ofte den løsning med 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral, videoovervågning, adgangskontrol og vagtrundering.

Læs mere om sikkerhed til store virksomheder

Tyverialarmen holder tyvene nemt væk fra CT Flyt & Service

Flyttefirmaet CT Flyt & Service skal ikke længere bekymre sig om indbrudstyve i lagerlokalerne, for de har fået installeret en Securitas tyverialarm med tilkobling til vores kontrolcentral og vagtudrykning på alle deres lokationer i Danmark.

Læs kundecasen

5 fordele ved tyverialarm med abonnement

Hos Securitas er vi eksperter i at skræddersy vores sikkerhedsløsninger og alarmsystemer specifikt til dine behov. Lige meget om du har en stor virksomhed med mange lokationer eller en enkelt butik, har vi den perfekte løsning til dig, så du ikke skal bekymre dig om sikkerheden.

Læs de 5 fordele

Tyverialarm erhverv og sikringsniveauer – sådan hænger det sammen

Alt efter værdien af dit inventar stiller forsikringsselskaberne en række krav, kaldet et sikringsniveau, som din virksomhed skal leve op til, for at kunne blive forsikret. Det betyder, at jo højere værdien af dit inventar er, desto højere skal dit sikringsniveau være, og desto flere sikkerhedsforanstaltninger skal der til, for at din virksomhed kan blive forsikret. Et højt sikringsniveau betyder altså, at du både har inventar af høj værdi og efterlever tilsvarende forsikringsgodkendte sikkerhedsforanstaltninger. Til gengæld kan et højt sikringsniveau bådeforebygge indbrud og hjælpe med at sikre en høj forsikringssum, hvis uheldet skulle ske.

Der findes sikringsniveauer fra 10-60, hvor 60 er det højeste, og 10 er det laveste. Kravene til din tyverialarm erhverv varierer, alt efter hvilket sikringsniveau din virksomhed skal efterleve, og det er først ved sikringsniveau 20, at forsikringsselskaberne stiller krav til, at der skal være installeret en AIA (automatisk indbruds alarmering), som er et alarmsystem med alarmoverførsel til en godkendt kontrolcentral.

Kravene til tyverialarmen er mest omfattende ved sikringsniveau 60, hvor alarmen skal være AIA-verificeret, installeres af en Forsikring & Pension-registreret installatør, efterses årligt være koblet til videoovervågning og have en autoriseret vagtleverandør tilknyttet med vagtudrykning. For at leve op til et sikringsniveau på 60, er der dog en del flere krav, som skal overholdes. Men bare rolig, Securitas kan hjælpe dig med at efterleve alle kravene.

Tyverialarm med kamera

Har du overvejet tyverialarm med kamera ? Læs seks fordele ved kameraovervågning til din virksomhed. Ved hjælp af videoovervågning kan vi hurtigt finde ud af, hvad der har udløst tyverialarmen i din virksomhed. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt, hvis uheldet er ude, og skabe ro hos jer, hvis det sker ved en fejl.

6 grunde til at vælge videoovervågning på dit lager

Tøjsnedkeren kan efterleve forsikringskrav til tyverialarm

Det er ikke længe siden, at Frederik Andersen, ejer af butikken Tøjsnedkeren, kunne slå dørene op for kunder. Securitas hjalp ham med at vælge den rigtige sikkerhedsløsning, så han kunne leve op til forsikringens krav om en godkendt alarm.

Læs kundecasen

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vil du vide mere om tyverialarm til erhverv? Så læs vores blogindlæg