Skip to main content

Brandkursus

Det er altafgørende at være opdateret på brandbekæmpelse og deltage i et brandkursus, hvis der udbryder brand på arbejdspladsen. Vi tilbyder flere forskellige brand- og sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os.

Kursus i Elementær Brandbekæmpelse

Vores certificerede instruktører underviser jer i de forskellige brandklasser, og hvad der skal til for at slukke de forskellige typer effektivt. Hvorefter I selv får lov at slukke levende ild med brandslukkere. Med et kursus i Elementær Brandbekæmpelse er alle godt rustet og kan agere effektivt, hvis der skulle opstå brand på arbejdspladsen.

Læs mere om brand

På kurset Elementær Brandbekæmpelse får du introduktion til og viden om:

  • Brandklasser
  • Hvordan slukkere anvendes
  • Din personlige sikkerhed ved brug af en brandslukker
  • Alarmering- og evakueringsprocedurer
  • Generel personsikkerhed og evakuering under en brand

Hvad er en evakueringsøvelse?

Når vi gennemfører en evakueringsøvelse, simulerer vi en nødsituation i din virksomhed for at teste jeres beredskabs- og flugtvejsplan. Hvis du ikke allerede har klart definerede evakueringsprocedurer, vil vores instruktør i samarbejde med dig og dine medarbejdere definere procedurerne. Formålet med en evakueringsøvelse er at gøre alle mere fortrolige med beredskabsplanen. Vi anbefaler altid, at I gennemfører en evakueringsøvelse 1 gang om året.

Styrk din sikkerhed med andre kurser

Vi klæder gerne dine medarbejdere på til, at kunne forebygge brand, men naturligvis også til at udøve førstehjælp, hvis en kollega skulle falde om. 

Vi tilbyder førstehjælpskursus og udvidet førstehjælp- og hjertestarterkursus. Læs mere om de to kurser nedenfor.

Førstehjælpskursus

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder eller kollega pludseligt falder om. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv, og vi vil gerne hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive klædt godt på til, at gøre en forskel, hvis en på jeres arbejdsplads falder om med et hjertestop. Vi giver jer en grundig gennemgang af, hvordan I yder førstehjælp, og hvad I skal være opmærksom på, inden I går i gang.

Læs mere om vores førstehjælpskursus her

Udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Vi ønsker at vores kunder kan hjælpe deres medarbejdere og kollegaer, hvis der opstår en akut situation på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus, hvor du og dine medarbejdere lærer, hvordan I håndterer førstehjælp ved hjertestop, mens I også får undervisning i førstehjælp og redningsaktioner ved akut opstået ulykker eller sygdom.

Læs mere om vores udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus her

Vil du kombinere din brandsikring med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og forebygge brand. Du kan med fordel kombinere brandsikkerhed med alarm, vagtservices, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede