Skip to main content

Brandkursus

Det er altafgørende at være opdateret på brandbekæmpelse og deltage i et brandkursus, hvis der udbryder brand på arbejdspladsen. Vi tilbyder flere forskellige brand- og sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os.

Flere personer sidder i et undervisningslokale og lærer om brandsikkerhed fra Securitas

Derfor bør du investere i et brandkursus til dine medarbejdere

Hvis der pludselig opstår brand i din virksomhed, er det vigtigt at dine medarbejdere ved, hvordan de skal håndtere situationen. Ved at give dine medarbejdere et kursus i brandsikkerhed, klæder du dem godt på at kunne foretage indledende brandbekæmpelse, samt foretage korrekt og effektiv evakuering.

Securitas tilbyder flere forskellige kurser, både inden for brandbekæmpelse men også inden for førstehjælp. Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan uddanne dit personale, kan du kontakte vores salgsafdeling og få et uforpligtende tilbud.

Kursus i Elementær Brandbekæmpelse

Vores certificerede instruktører underviser jer i de forskellige brandklasser, og hvad der skal til for at slukke de forskellige typer effektivt. Hvorefter I selv får lov at slukke levende ild med brandslukkere. Med et kursus i Elementær Brandbekæmpelse er alle godt rustet og kan agere effektivt, hvis der skulle opstå brand på arbejdspladsen.

Kurset giver en introduktion og viden om:

 • Brandklasser
 • Hvordan slukkere anvendes
 • Din personlige sikkerhed ved brug af en brandslukker
 • Alarmering- og evakueringsprocedurer
 • Generel personsikkerhed og evakuering under en brand
Læs mere om brand
En gruppe af personer i gang med at blive evakueret fra en virksomhed

Hvad er en evakueringsøvelse?

Når vi gennemfører en evakueringsøvelse, simulerer vi en nødsituation i din virksomhed for at teste jeres beredskabs- og flugtvejsplan. Hvis du ikke allerede har klart definerede evakueringsprocedurer, vil vores instruktør i samarbejde med dig og dine medarbejdere definere procedurerne. Formålet med en evakueringsøvelse er at gøre alle mere fortrolige med beredskabsplanen. Vi anbefaler altid, at I gennemfører en evakueringsøvelse 1 gang om året. 

Styrk din sikkerhed med andre kurser

Vi klæder gerne dine medarbejdere på til, at kunne forebygge brand, men naturligvis også til at udøve førstehjælp, hvis en kollega skulle falde om. Vi tilbyder førstehjælpskursus og udvidet førstehjælp- og hjertestarterkursus

Vil du booke et kursus til din virksomhed?

Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan uddanne dine medarbejdere i fx brandbekæmpelse eller førstehjælp, står vores sikkerhedskonsulenter klar til at hjælpe.

Ring til os

Førstehjælpskursus

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp, hvis en medarbejder eller kollega pludseligt falder om. En hurtig førstehjælpsindsats kan være med til at redde liv, og vi vil gerne hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive klædt godt på til, at gøre en forskel, hvis en på jeres arbejdsplads falder om med et hjertestop.

Vi giver jer en grundig gennemgang af, hvordan I yder førstehjælp, og hvad I skal være opmærksom på, inden I går i gang. 

Læs mere om vores førstehjælpskursus her

Se vores førstehjælpskursuspakker

Vi tilbyder førstehjælpskurser skræddersyet til din virksomheds behov. Alle førstehjælpskurser inkluderer instruktion i brug af hjertestarter. Efter endt kursus modtager I et kursusbevis, der er gyldigt i 24 måneder.

Basis førstehjælpskursus

499,-
pr. deltager v. 16 deltagere
 • 4 timers førstehjælpskursus
 • Op til 16 deltagere

Udvidet førstehjælp

699,-
pr. deltager v. 16 deltagere
 • 7 timers førstehjælpskursus
 • Op til 16 deltagere

Kombikursus

829,-
pr. deltager v. 16 deltagere
 • Basis førstehjælpskursus
 • Elementær brandbekæmpelseskursus
 • Op til 16 deltagere

Udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Vi ønsker at vores kunder kan hjælpe deres medarbejdere og kollegaer, hvis der opstår en akut situation på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus, hvor du og dine medarbejdere lærer, hvordan I håndterer førstehjælp ved hjertestop, mens I også får undervisning i førstehjælp og redningsaktioner ved akut opstået ulykker eller sygdom.

Læs mere om vores udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus her
Brandmand og kvinde brandslukning

Fordelen ved at vælge Securitas

Der ligger flere muligheder for synergibesparelse i at flytte så meget som muligt til én samlet leverandør, der kender din virksomhed og er til stede i forvejen. Har du en fastvagtsordning og vælger os til at servicere dit førstehjælps- og brandslukningsudstyr, så kan det i fremtiden blive gjort af den vagt, du allerede har på stedet, så din brandsikkerhed er up-to-date. Udgiften til denne service vil samlet set være mindre, end du skal give ved en ny eller eksisterende leverandør, da vores vagt allerede er til stede.

Vil du kombinere din brandsikring med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og forebygge brand. Du kan med fordel kombinere brandsikkerhed med alarm, vagtservices, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.