Skip to main content

Hjertestarter

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Derfor prioriterer vi brugervenlighed og hurtighed i vores sortiment af hjertestartere. De analyserer hjerterytme og tilstand, og guider dig igennem hele processen.

Kvalitetshjertestarter fra CardiAid

CardiAid hjertestarter - så nem at betjene, at alle kan redde liv! Hos Securitas forhandler vi kvalitetshjertestartere fra CardiAid samt tilbehør. Vi tilbyder forskellige hjertestarterpakker, hvor du får en komplet hjertestarterløsning lige til at montere. En CardiAid hjertestarter er nem at bruge, og hos os du får den med fuld serviceaftale med vedligehold.

  • Hvad er en hjertestarter og hvordan bruger jeg den?

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik. Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privacy Policy og Terms of Service er gældende.

 

 

  • Har du spørgsmål til din nuværende aftale?

Vil du kombinere din førstehjælp med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og uddanne dine medarbejdere i førstehjælp. Du kan med fordel kombinere dit førstehjælpsudstyr med alarm, brandsikring, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.