Skip to main content

Hvordan arbejder omstillingsvikarer i Siemens?

Siemens er en af verdens største producenter af energieffektive og ressourcebesparende teknologier. I Danmark beskæftiger Siemens ca. 6.300 medarbejdere. Vi har interviewet Mariann Esmann fra Siemens, som er ansvarlig for omstillingen og receptionen ved Siemens kontor i Ballerup.

Udgivet
17 november 2020 17:12

Mød Mariann fra Siemens


Mariann Esmann er teamleder for receptionen og omstillingen. Hun har været ansat i mere end 32 år i Siemens. I denne artikel vil hun fortælle om Siemens behov for assistance i spidsbelastningsperioder og hvordan en omstillingsvikar har været den rette løsning for hendes afdeling.

Hvilke opgaver har omstillingen?

I omstillingen har vi to faste medarbejdere, der primært tager telefoner og omstiller til de rigtige afdelinger i Siemens. Vi hjælper Teknisk support med at registrere sager og besvare opkald.  Der er kommet ekstra opgaver i forbindelse med COVID-19, hvor vi spritter flader af og brugte gæstekort.

I perioder har vi rigtig travlt, er der behov for vikarer, som kan hjælpe os med besvarelse og viderestilling af opkald i Siemens. Telefonerne ringer jo ikke uafbrudt, så vi har brug for, at de også er fleksible og kan hjælpe med ad hoc-opgaver. Den primære opgave, vi har behov for hjælp til, er omstilling af telefonopkald, så vores kunder kan få kontakt til den rette medarbejder i Siemens.

Det er vigtigt for os altid at yde en god service overfor kunden. Derfor sørger vi for, at kunden får besked og bliver ringet op efterfølgende, hvis medarbejderen ikke svarer på mobilen, så kunderne oplever, at der bliver taget hånd om dem.

Hvordan opstår behovet for en ekstra hånd?

Det opstår ved varierende aktivitetsniveau i omstillingen og receptionen, samt ved sygdom og ferie for vores medarbejdere i omstillingen. Vi er i dag 4 medarbejdere og der skal jo holdes ferie i perioder. Så der er det gode ved Securitas flyverteam / receptionistvikarer, at man kan ringe til jer kl. 20 aftenen før eller kl. 06 om morgenen - og indtil nu har vi været så heldige, at vi altid har kunne få en vikar samme dag eller dagen efter.

Hvad er det Securitas receptionistvikarer kan?

De kan træde til her og nu. Det er den ene ting, som virkelig dækker vores behov. Den anden ting er, at I sørger for, at de vikarer, I sender ud, er nogen, som har været på to-dages-oplæring hos os i Siemens. Som kender vores guidelines og processer.

”Når jeg ringer til Securitas og beder om en vikar, så er det en, jeg ved der er lært op i vores systemer og som kender huset godt. Det betyder, at jeg ikke skal bekymre mig om, at det er en, som ikke har været her før, som ikke kender vores omstillingssystem. Dette giver en tryghed for os og en god kundeservice.”

Hvad synes du om samarbejdet?

Jeg er meget tilfreds med flyverteamet og den løsningsmodel, Securitas har. Det jeg oplever er, at samarbejdet altid er fleksibelt, kundeorienteret og meget professionelt. Jeg har altid en god dialog med jer fra Securitas og mit behov imødekommes altid med et stort smil. 

”Det er utrolig vigtigt for mig som leder at kunne stå inde for mine medarbejderes professionalisme og at opgaverne bliver løst tilfredsstillende. Og der kan jeg føle mig tryg med en vikar fra Securitas, fordi de altid er grundigt oplært. ”

Da jeg talte med Securitas første gang, lyttede I og forstod vores situation med det samme. Jeg oplever jeres personale som utrolig kompetente. Når jeg er kunden, er det virkelig vigtigt for mig, at dem, som sidder på den anden side af bordet, er lyttende, opmærksomme og stiller spørgsmål. Og det gør I. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

 

Fakta om Siemens

Siemens AG (Berlin og München) er en global teknologivirksomhed, som i mere end 170 år har stået for innovation, kvalitet og ansvarlighed. Med aktiviteter i hele verden fokuserer koncernen på intelligent infrastruktur til bygninger og distribuerede energisystemer, samt på automation og digitalisering i proces- og fremstillingsindustrierne. Med afsæt i sine egne produktionskompetencer forbinder Siemens den digitale og den fysiske verden til gavn for kunder og samfund. Gennem datterselskabet Siemens Mobility, som er en ledende udbyder af smarte mobilitetsløsninger til jernbane og vejtrafik, bidrager Siemens til at forme verdensmarkedet for passager- og fragtydelser. Via sin majoritetspost i den børsnoterede virksomhed Siemens Healthineers er Siemens også verdensledende inden for medico-teknologi og digitale sundhedsydelser. Desuden er Siemens mindretalsaktionær i Siemens Energy, en global leder inden for produktion og transmission af elektrisk energi. Siemens Energy blev børsnoteret den 28. september 2020. I forretningsåret 2019, som blev afsluttet den 30. september 2019, havde den samlede Siemens Gruppe (inkl. Siemens Energy) en omsætning på 86,8 milliarder EUR (knap 650 milliarder DKK) og en nettoindkomst på 5,6 milliarder EUR (knap 42 milliarder DKK). Ved udgangen af forretningsåret 2019 havde virksomheden ca. 385.000 medarbejdere på verdensplan. Yderligere information kan hentes på internettet på www.siemens.com.

 

 

Mangler du også en vikar til din reception?

Vil du vide mere om vores receptionistvikarer og receptionsløsninger, så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7226 8310.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.