Skip to main content

Securitas passede på EURO2020

Siden påske har Securitas været en del af EURO2020 i Danmark, og har støttet UEFA og DBU med bl.a. sikring af Parkens ydre perimetre, events og de steder, hvor landsholdene har boet og trænet.

Udgivet
12 juli 2021 10:35

”Det har været en helt usædvanlig opgave, som vi nok aldrig kommer til at opleve igen,” siger driftsleder Michael Sørensen, der har været den primære tovholder på opgaven sammen med Områdechef Michael Kaae. Over 100 vagter har i løbet af perioden støttet lige fra UEFA begyndte at bygge projektet op.

”Vagterne har gjort et virkelig godt stykke arbejde. De har deltaget udover deres almindelige vagtjob, og der har været fantastisk engagement fra alle afdelinger,” siger områdechef Michael Kaae.

Udover at have været en speciel opgave, der har krævet solid projektstyring, har Securitas også bevist, at når det gælder, står afdelingerne sammen på tværs for at løfte denne type opgave.

”Det har været en enorm lærerig proces at arbejde sammen med så store, internationale samarbejdspartnere. Men vi har også bevist, at det er det, Securitas kan. Vi kan løfte så store opgaver med kort varsel,” slår Michael Sørensen fast.

Opgaverne har bl.a. bestået af sikring af de ydre perimetre i Parken, sikring af de hoteller, udenlandske spillere har boet på, UEFA-delegerede, mediebyens opbygning og tryghed for journalister og mediefolk, samarbejde med politiet omkring sikring af busser og biler på området, så spillerne har kunnet køre direkte gennem alle sikkerhedsperimetre og ikke mindst sikring af træningspladserne, hvor både det danske og de udenlandske spillere har trænet.

”Der har været en corona-boble omkring spillerne, som bl.a. har gjort, at folk ikke har kunnet overvære træningen, som mange måske har været vant til fra tidligere år,” fortæller Michael Sørensen.

”Glade fodboldfans har jo gerne villet fejre sejrene med landsholdet, så det er klart, at folk gerne vil se på. Men alle har forstået tiltagene omkring corona, og folk har været villige til at holde ekstra afstand.”

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.