Skip to main content

Pressemeddelelse: Securitas præsenterer ny elbil

Første skridt mod Danmarks største og grønneste vagtberedskab. Patruljevagten trækker i de grønne og miljøvenlige klæder, når den første elbil ruller ud på gaden.

Udgivet
28 juni 2021 10:08

Securitas tager den første el-bil til ren patruljekørsel i brug.

Dermed tager Securitas de første skridt mod at blive Danmarks grønneste sikkerhedsvirksomhed – et projekt, der blev skudt i gang i 2020.

Når Securitas i dag præsenterer den første ren eldrevet patruljebil, så er det et blot første skridt mod at blive Danmarks grønneste sikkerhedsvirksomhed.

- Vi har det største mobile vagtberedskab i Danmark, og når man kører så mange kilometer, som vi gør, så skal vi tænke på, hvordan vi giver tilbage. Og det her er et stort skridt i den rigtige retning. For det er kun starten! slår Ronen Gabriel Leon, der er områdedirektør for patruljevagt i Securitas.

Securitas bruger allerede i dag el-biler hos specifikke kunder, men bilen er den første, der skal bruges til almindelig patruljekørsel. Og det spreder glæde.

- Jeg er så stolt. Vi begyndte at arbejde med verdensmålene sidste år, og en del af at bidrage til sikkerhed og tryghed er også at tænke, hvordan vi bidrager til miljøet og klimaet.

Securitas patruljevagtsafdeling kører årligt mere end 5 millioner kilometer om året på alarmer og til kunder i hele landet. Derfor begyndte Securitas allerede i 2015 at tænke over, hvilke biler, der benyttes. Det kan være svært at køre mange kilometer i en elbil, men med den nye ID.3 fra Volkswagen, tester Securitas nu, hvordan man kører så mange kilometer med el-biler.

- Vi starter den elektriske udrulning i storbyerne, hvor afstandene er kortere, f.eks. København, Odense og Aarhus og får erfaringer, som vi kan udbrede til resten af landet. Dette her er fremtiden, siger Ronen Gabriel Leon.

For mere info, kontakt Securitas presseansvarlige på pressedk@securitas.dk
eller tlf. +45 43 43 43 88

Denne video er ikke tilgængelig.

For at se denne video skal du acceptere målrettede cookies. Klik her for at gå til .

Områdedirektør Ronen har testet den nye elbil

“Jeg er så stolt! Det er en fantastisk nyhed, at vi nu introducerer den første elbil til patruljekørsel i Securitas Danmark. Vi er Danmarks største vagtberedskab, hvorfor vi også har et ansvar for at give tilbage til miljøet samt bidrage til verdensmålene og den grønne omstilling. Det her er kun starten, og det er vigtigt for os, at vi nu kan bidrage til verden med endnu mere end sikkerhed og tryghed.” - Ronen Gabriel Leon.

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.