Skip to main content

Securitas udvider global kontrakt med Microsoft

De næste 5 år skal Securitas i 31 lande fortsætte med at levere sikkerhed til Microsofts datacentre.

Udgivet
06 juli 2023 14:11

Siden 2005 har Securitas leveret sikkerhedsløsninger til Microsoft på et fundament af tillid og samarbejde. Den globale aftale, som startede op i november 2016, omfatter risikostyring, omfattende sikkerhedsteknologi som systemintegrator, specialiserede sikkerhedsressourcer, vagttjenester og digitale brugerflader samt global ledelse.

"Vi er glade for at kunne fortsætte vores arbejde med Microsoft Cloud Operations and Innovation", siger Milton Plet, Senior Vice President, Global Clients Data Center Group. "Kontrakten omfatter en bred vifte af tjenester, der er skræddersyet specifikt til Microsofts behov. Vi bestræber os på at levere det højeste niveau af sikkerhed – når og hvor end det er nødvendigt."

Aftalen, der trådte i kraft den 1. juli 2023, afspejler Securitas' engagement for fælles succes. Med udgangspunkt i samme værdier om tillid, etik og bæredygtighed, har Securitas et stabilt grundlag for at kunne levere unikke løsninger samt fremme et sikkert og inkluderende miljø.

"Securitas og Microsoft er et fantastisk match", fortsætter Magnus Ahlqvist, præsident og administrerende direktør for Securitas. "Vi har udviklet et stærkt forhold til Microsoft gennem årene, takket være vores globale tilstedeværelse, brancheekspertise og solide ledelse. Med vedvarende dedikation, har vi fået indsigt i Microsofts ønsker og behov, hvilket gør os i stand til at levere unikke sikkerhedsløsninger til dem."

Når vi kigger fremad i tiden, har Securitas allerede skitseret langsigtede mål for samarbejdet. Innovation og integration af teknologi er centrale fokusområder for Securitas, for at opnå en god balance mellem vagttjenester og avancerede sikkerhedsløsninger.

"Tillid er altafgørende i vores branche", siger Mark Plesnicher, Head of Datacenter Physical Security, Microsoft. "Vi er overbeviste om, at den sikkerhedsplan, som Securitas har lagt for vores datacentre, forbliver innovativ, robust og effektiv. Securitas har vist stabilitet i vores samarbejde og hjulpet os med at navigere i de udfordringer, som kan forekomme i en hurtigt udviklende branche som vores. ​​Vores forhold til Securitas er af stor betydning, og vi forudser også en potentiel fremtidig vækst."

Den udvidede kontrakt mellem Securitas og Microsoft markerer en vigtig milepæl i forholdet. Med en fælles vision, stærk kulturel tilpasning og ekspertise er Securitas og Microsoft klar til at opnå store resultater sammen.

"Microsoft er mere end blot en kunde for os", siger Magnus Ahlqvist. "Vores forhold er bygget på en win-win situation, hvor deres succes er vores succes. Da ​​Covid-19 pandemien ramte arbejdede vi tæt sammen med Microsoft om en sikkerhedsplan, som skulle implementeres hurtigt, for at beskytte deres datacentre. Det var en udfordrende opgave og periode, men det har sidenhen styrket vores bånd yderligere, og vi er glade for fortsat at kunne støtte Microsoft."

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.