Skip to main content

Tryghed i tal

En af de bedste historier fra 2019 er, at antallet af indbrud, som vores patruljevagter rykker ud til, er faldende, hvis man ser på de sidste tre år. Læs hvad tallene fortæller af gode tryghedsskabende historier.

Udgivet
14 januar 2020 00:00

 

Hos Securitas arbejder vi for at gøre din verden til et tryggere sted – 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Alt hvad vi gør, bliver registreret og analyseret, så vores kunder kan se, hvordan vi hjælper dem, og så vi hele tiden kan forbedre vores service. Tallene fortæller også historier: Gode, tryghedsskabende historier. Dem kan du læse et par stykker af her.

Antallet af indbrud er faldende

En af de bedste historier fra 2019 er, at antallet af indbrud, som vores patruljevagter rykker ud til, er faldende, hvis man ser på de sidste tre år. Selvom vi nok ikke kan forklare hele faldet med vores patruljevagters synlige tilstedeværelse, så tror vi på, at den spiller en vigtig rolle. Og det er vi rigtigt stolte af. Det betyder, at kunder med patruljevagter fra Securitas har god grund til at føle sig tryggere.

Glemmer du, så husker vi…

”Hov – fik jeg låst døren, før jeg gik?” Den nagende tvivl kender du sikkert godt. Heldigvis er vores vagter der til at hjælpe. Sidste år låste vores vagter 41.000 yderdøre og lukkede over 40.000 vinduer. Det svarer til, at de lukkede samtlige 24.000 vinduer i verdens højeste tårn, Burj Khalifa, over 1,5 gange. Så skulle du komme i tvivl, om du selv fik lukket ordentligt af efter dig, så kan du trygt regne med, at Securitas-vagten klarer det.

Vagter hjælper med mere end bare sikkerhed

Vores vagters fornemmeste opgave er at passe godt på vores kunder. For os betyder det også, at vi hjælper dem med at undgå ulykker, at spare energi eller for den sags skyld at finde vej! Sidste år slukkede vores vagter 3274 kaffemaskiner for at undgå brandulykker og slukkede lyset over 65.000 gange. Og i den mere overraskende ende så har vores servicemindede vagter vist folk på rette vej 567 gange i 2019!

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.