Skip to main content

Hvad er forskellen på tyverialarm og videoovervågning?

Når du skal sikre din butik, bygning eller byggeplads, skal du have en alarm. Men hvad er forskellen på en traditionel tyverialarm og smart videoovervågning? Og hvornår skal du vælge hvad? Det vil vi gøre dig klogere på i dette indlæg.

Udgivet
21 juli 2020 00:00

 

Hvad er en klassisk tyverialarm?

En tyverialarm er din vagthund, der med det samme reagerer, hvis et vindue bliver knust eller en dør bliver åbnet uden for åbningstid. Ved hjælp af sensorer på vinduer og døre, kan alarmen blive sat hurtigt i gang, hvis din butik, center eller din kontorbygning har fået ubudne gæster. Tyverialarmen sender et direkte signal til vores kontrolcentral, som hurtigt får kontakt til vores patruljevagt, som kører rundt i dit område. Vagten er hurtigt fremme og kobler alarmen fra, mens han gennemgår din forretning for indbrud. Når han har sikret stedet, laves der en rapport, og din alarm bliver tilkoblet igen. Du skal derfor ikke gøre noget.

Du kan føle dig tryg med en tyverialarm og vide, at vi er på stedet, hvis der sker noget. En tyverialarm er en vigtig del af vores sikkerhedsløsninger, men den står aldrig alene. Vi kombinerer den altid med andre sikkerhedsløsninger fx fastvagter, patruljevagter, videoovervågning eller lignende.

 

Hvad er smart videoovervågning?

En tyverialarm indeholder ikke nødvendigvis videoovervågning, men du kan vælge at tilkoble din tyverialarm til videoovervågningen. Smart videoovervågning er termiske kameraer, der opfanger bevægelse. Så sender dine videokameraer direkte live billeder til vores kontrolcentral. Vores operatører sidder 24/7 på kontrolcentralen og kan via højtalere nær kameraet anråbe tyven eller uvedkommende på området. Du skal derfor ikke bekymre dig, for vi har øjne på stedet. Du kan også få løbende videotilsyn, hvor en af vores operatører løber dine kameraer igennem på flere tidspunkter for at tjekke alt er, som det skal være.

 

Hvornår skal du vælge hvad?

Det er typisk et forsikringskrav, at virksomheder skal have en tyverialarm, hvis de har særlige værdier liggende i butikken eller bygningen. Du kan dermed leve op til forsikringskravet ved at vælge en simpel tyverialarm.

Ønsker du derimod at komme tyvene i forkøbet og stoppe forbrydelsen, inden den sker, og mindske dine chancer for værditab, så kan smart videoovervågning være en løsning. Samtidig kan du føle dig tryg, da din virksomhed bliver overvåget 24/7 af professionelle medarbejdere. Med smart videoovervågning, kan vores operatører på kontrolcentralen straks anråbe de ubudne gæster, så snart kameraet opfanger bevægelse og sender signal.


Vil du vide mere tyverialarm og videoovervågning, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7226 8310.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.