Skip to main content

Videotilsyn vs vagttilsyn

Hvad er forskellen på videotilsyn og vagttilsyn, og hvilken løsning skal du vælge hvornår? Det vil vi komme ind på i dette indlæg, hvor du også kan læse historien om Jyllingecenteret, der valgte videotilsyn frem for en fysisk vagt.

Udgivet
24 august 2020 10:23

Vidste du, at du kan få tilset dine bygninger med video? Traditionelt set har vi altid haft patruljevagter til at tilse virksomheders bygninger efter lukketid, men med teknologien i dag kan vi gøre det via video og remote fra vores kontrolcentral. Hvad er forskellen på videotilsyn og vagttilsyn, og hvilken løsning skal du vælge hvornår? Det vil vi komme ind på i dette indlæg, hvor du også kan læse historien om Jyllingecenteret, der valgte videotilsyn frem for en fysisk vagt.

 

Hvad er forskellen på videotilsyn og vagttilsyn?

Når vi taler vagttilsyn, så er det vores patruljevagter, som passer på din virksomhed om natten, i weekenderne, i ferierne og alle andre tidspunkter, du har brug for tilsyn af dine bygninger. Vagterne kan gå flere vagtrunder hos din virksomhed i løbet af et døgn og bl.a. tjekke, at døre og vinduer ikke står åbne, at lyset er slukket, at kaffemaskiner og andet elektronik er koblet fra, at alarmen er korrekt tilkoblet, og at der ikke er uønskede personer på området. Vagterne kan også assistere dit personale med at åbne/lukke din virksomhed, center eller butik.

Videotilsyn bliver udført af vores fjernvagt på kontrolcentralen. Med videotilsyn har du mulighed for at vælge at få udført videorunderinger af din virksomheds område.

Hvis dine medarbejdere føler sig utrygge, når de skal lukke din virksomhed eller butik, kan vi virtuelt kontrollere adgangsvejene, før de forlader arbejdspladsen og følge dem ud via kameraerne. Det giver ro i maven at vide, de ikke er alene, når de skal forlade bygningen med butikkens kassebeholdningen.

Ligesom vores sikkerhedsvagter kan hjælpe med at lukke leverandører og medarbejdere ind, kan vores fjernvagter ved hjælp af kameraerne gøre det samme og samtidig verificere, at der ikke slipper en ubuden gæst med ind i bygningen. Derudover kan vi i din butik eller center opsætte automatisk elektronisk rullegitter, der er tidsindstillet til at lukke/åbne din butik.

 

Skal du vælge videotilsyn eller vagttilsyn?

Om du skal vælge videotilsyn eller vagttilsyn afhænger i høj grad af din virksomheds servicebehov. Vores fysiske vagter går runderinger og udfører tilsyn. Vores videokameraer gør i realiteten det samme. Fordelene ved videotilsyn er både økonomiske og bæredygtige, da du sparer vagtens køretur ud til virksomheden. Til gengæld kan vores fjernvagter ikke udføre de samme services, som den fysiske vagt, fx åbning og lukning af virksomheden eller tilkoblingen af virksomhedens alarm. Det kræver naturligvis også stadig en fysisk vagt at lukke et vindue, der står åbent. Om vagttilsyn eller videotilsyn er den rigtige løsning for dig, afhænger altså i høj grad af, hvilket servicebehov din virksomhed har.

Læs nedenfor hvordan en af vores kunder fik glæde af videotilsyn og automatisk rullegitter.

jyllingecenteret

Jyllingecenteret valgte en grønnere løsning med videotilsyn

Jyllingecenteret havde behov for en sikkerhedsløsning, der kunne overvåge og samtidigt åbne/lukke centeret automatisk og sikkert. Derfor valgte de videoovervågning og automatisk rullegitter, som alt sammen styres direkte fra vores kontrolcentral . Centerchef, Henrik G. Jensen, der har ansvaret for centerets drift og vedligeholdelse, fortæller: "Vi ville gerne tænke økonomisk. For os gav det bedre mening at få videoovervågning og automatisk rullegitter til at lukke centeret, frem for at betale for en vagt, der skulle køre langt kun for vores skyld. Securitas hjalp os med at få teknologien implementeret. Det virker fint, og vi ser en god forebyggende effekt bl.a. mod ulovligheder på parkeringspladsen i aftentimerne. Efter de 23 videokameraer er blevet opsat, står vi også godt rustet bl.a. i vores samarbejde med politiet. Fra Securitas' kontrolcentral kan de udføre videorunderinger af centeret og nemt komme i kontakt med ”forvildede” gæster over højtaleren i centeret. Det er vi meget tilfredse med."

Vil du vide mere om videotilsyn og fjernvagt er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7226 8310.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.