Skip to main content

MySecuritas Vagt

Med MySecuritas åbner vi op for, at du som kunde kan følge med i al rapportering fra vores vagter. Vi tror nemlig på, at det kun er gennem åben og gennemsigtig dialog, at vi kan bygge et stærkt partnerskab om din sikkerhed. Du får overblik, rapportering, analyser, trends og tendenser – alt sammen online og på mobilen.

Vagt står ved bil og taler i  walkie-talkie

Nem adgang til rapporter

Når vi leverer en vagtløsning, er MySecuritas en del af aftalen. MySecuritas giver dig nem adgang til alle rapporter digitalt, og du har adgang til statistikker over alle handlinger, der udføres på din lokation. Med denne service kan du se tendenser og få indsigt i tilbagevendende hændelser i dit område. Hvis du ønsker at komme i kontakt med Securitas, kan du kontakte os direkte via MySecuritas appen eller -hjemmesiden.

  • Få et hurtigt og nemt overblik over dine data
  • Få indsigt og analyser af dine data med få klik
  • Mulighed for chat og kommunikation med sikkerhedspersonalet
  • Få et overblik tværs af dine lokationer.
  • Tilgå alle detaljer, billeder og kommentarer

Få værdifuld indsigt i din sikkerhedsløsning

Opret din konto på MySecuritas

Gå til oprettelse

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.