Skip to main content

Parkering

Det skal være en tryg og nem oplevelse at parkere i et center. Du kan både betale i vores automater eller via din yndlings parkeringsapp. Når du betaler over app’en foregår betalingen automatisk og vi registrerer din nummerplade digitalt.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale på to måder. Den første måde er via vores betalingsautomater, hvor du nemt indtaster din nummerplade og betaler med dit betalingskort. Du kan hurtigt få support, hvis du er i tvivl om noget. Den anden betalingsmåde er via enten EasyPark eller PARKPARK app’en. Når du kører ud af centeret, registrerer vi, at din parkering slutter. Du behøver ikke checke ud manuelt. Bemærk, at du skal have slået kameragenkendelse til i din parkeringsapp, for at vi kan registrere din betaling automatisk. Du kan slå det til under indstillinger i app’en.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har en parkeringsapp?

Hvis du ikke har EasyPark eller PARKPARK, skal du checke ud ved parkeringsautomaterne og manuelt betale for din parkering. Vær opmærksom på, at nogle centre har en times gratis parkering. Er du inden for den første time, skal du ikke gøre noget, men blot køre ud.

Hvad sker der, hvis jeg kører uden at betale?

Hvis du er kørt ud af centeret uden at betale i parkeringsautomaten eller via EasyPark/PARKPARK, så har du 48 timer til at betale online på det pågældende centers hjemmeside. Efter de 48 timer sender vi en fysisk påmindelse med parkeringsprisen samt et gebyr. BEMÆRK! Vi sender kun opkrævninger ud på fysisk brev.

Vil du have en totalløsning til din virksomheds parkeringshus?

Vi hjælper flere af landets storcentre med en nem og digital parkeringsløsning, som gør det let for deres brugere at parkere og forlade centeret lynhurtigt igen, når shoppingkurven er fyldt. Du får en samlet totalløsning, hvor vi leverer betalingssystemet, som foregår både i automaterne eller digitalt via parkeringsapp’s, som EasyPark eller PARKPARK. Vi leverer direkte support til dine brugere, hvis de er i tvivl om noget fra vores servicecenter. Ønsker du data på dine brugeres parkeringsadfærd og besøgstid, så kan vi hjælpe dig med at trække statistik på, hvornår der er flest parkanter, og hvor længe de holder der. Du kan få indsigt i forskellige kundegruppers parkeringsadfærd og optimere dine tilbud og aktiviteter derefter. Vi har allerede hjulpet storcentre som Fisketorvet, Frederiksbergcenteret og Amagercenteret med et moderne parkeringsanlæg. Skal vi også hjælpe dig? Så kontakt vores salgsafdeling på +45 70 27 07 27 , hvis du har spørgsmål eller har lyst til at vide mere om vores parkeringsanlæg.

Kontakt salg her

Har du nogle spørgsmål til din parkering?

Så er du velkommen til at kontakte vores døgnbemandet support i følgende centre:

Amagercenteret
www.Amagercentret.dk
Tlf: 72268380

Frederiksbergcenteret
www.frbc-shopping.dk
Tlf: 72268381

Fisketorvet
www.fisketorvet.dk
Tlf: 72251795

Slotsarkaderne
www.Slotsarkaderne.dk
Tlf: 72268382