Skip to main content

Har du alt, hvad der skal til for at sikre dit hotel?

Komfort og oplevelser står højt på dagsordenen, når folk bedømmer et hotel. Lad ikke uforudsete hændelser påvirke dine gæsters sikkerhed under deres ophold. Dine gæster vil føle sig endnu mere sikre, og deres oplevelse bliver endnu bedre, hvis du investerer i din sikkerhed. Følg disse nemme trin for at holde dit hotel sikkert.

Udgivet

1. Arbejd med smarte adgangskontrolsystemer

Du kan nemt give dine gæster adgang til deres hotelværelse ved at bruge smarte adgangskontrolsystemer. Hverken du eller gæsten skal bekymre jer om mistede nøgler, da et nøglekort kan deaktiveres og dermed blive ubrugeligt – i modsætning til en almindelig nøgle. Forskellige medarbejdere vil kunne få adgang til forskellige zoner på hotellet, alt afhængig af deres jobfunktioner.

 

2. Arbejd med adgangskontrol om aftenen og natten

Om aftenen og om natten er der ofte færre medarbejdere på arbejde. Det betyder, at receptionisten skal være mere mobil for at følge med i det hele. Arbejder du med adgangskontrol, kan du holde hovedindgangen aflåst og få dine gæster til at ringe for at blive lukket ind. Har du et kamera koblet til din adgangskontrol, kan personalet se, hvem der ringer, og åbne døren med en app.

 

3. Securitas kan stå for at lukke gæster ind om natten

Hvis du ikke har mulighed for at have personale, der arbejder om natten, kan Securitas og vores kameraoperatører hjælpe dig. Fra vores kontrolcentral kan vi se, hvem der ringer på og åbne døren for autoriserede gæster. Ved at give os den nødvendige information om adgangsforhold, en liste over de gæster der bor på hotellet, og om der forventes nye gæster i løbet af aftenen, ved vores kameraoperatører, hvem de må lukke ind eller ej.

 

4. Lad Securitas klare receptionen

Vores personale kan være til stede og køre receptionen for at hjælpe dig. Du får en medarbejder, der både er sikkerhedsvagt og uddannet i brandsikkerhed, førstehjælp og Hjerte Lunge Redning (HLR). Hvis du hyrer sikkerhedsreceptionister fra Securitas, behøver du ikke bekymre dig om at undvære personale på grund af sygefravær. Vi sørger for at udfylde pladsen, hvis din receptionist bliver syg.

 

5. Patruljerende sikkerhedsvagt

Når der er færre medarbejdere på vagt, kan det være svært for dine medarbejdere at holde styr på hele hotelområdet i løbet af aftenen og natten. Ved hjælp af patruljering kan du få en sikkerhedsvagt til at gå rundt og tjekke alt med et par vagtsomme øjne.

 

6. Udgangskontrol

Den ydre trussel mod hotelværelser er ikke særlig stor, da potentielle tyve sjældent ved, hvad gæsterne har med i tasken. Et problem kan i stedet være, at personalet tager ting fra gæsternes værelser, som de ikke skal. Ved at arbejde med udgangskontrol kommer Securitas og foretager kontrol af personalet på tilfældigt udvalgte dage.

 

7. Klare rutiner i tilfælde af brand

I tilfælde af brand er du ansvarlig for alle dine gæster, og for dit eget personale. Ved hjælp af træning, og uddannelse af evakueringsledere, opnår du at have udvalgte medarbejdere, som vil tage ekstra ansvar og sørge for, at alle kommer ud til udpegede samlingssteder, eller at gæster og medarbejdere bliver guidet til nærmeste såkaldte brandcelle-grænse. Hvis du har et hotel med flere etager, er det hensigtsmæssigt at have en evakueringsleder per etage, så du kan opdele ansvaret og effektivt dække et større område.

 

8. Det er vigtigt, at du som medarbejder øver dig løbende

Det er svært for nye gæster at vide, hvordan de skal reagere på en brand. Den bedste måde at forberede sig på er, at uddanne dit personale. Du skal vide, hvordan du bruger brandslukkerne, og hvilken type brandslukker du skal bruge til at slukke en brand. Vi hjælper dig gerne med at få den rigtige uddannelse, hvad enten det er brandsikring, som evakueringsleder eller praktisk viden om brandslukkere.

 

9. Invester i det lange løb

Sikkerhedsarbejde kan virke dyrt og kompliceret, men husk at prisen kan være høj, hvis uheldet er ude. Sørg derfor for at beskytte dig selv, dine gæster og besøgende mod potentielle trusler. Gem denne liste og gennemgå den fra tid til anden. Behovene og kravene til sikkerhed ændrer sig over tid og det betyder, at dit sikkerhedsarbejde ikke starter og slutter – men hele tiden er i gang.

 

Arbejd med en sikker sikkerhedspartner

Securitas hjælper dig med din sikkerhed - hele vejen rundt. Vi laver en indledende risikovurdering og har både den ekspertise og det sikkerhedsudstyr, du har brug for. Efterhånden som din virksomhed udvikler sig, hjælper vi dig med at opgradere dine sikkerhedsløsninger til dine behov. På denne måde kan du altid føle dig tryg og kan fokusere på din virksomhed.

Vi kan tage ansvaret for hele projektet fra installation, service og operatørservice – eller blot dele af kæden. Det hele afhænger af, hvordan dine behov ser ud. Vælger du at arbejde sammen med Securitas gennem alle dele af projektet, vil du have én kontaktperson, og en partner, i al din informationshåndtering og undgår dermed detaljeret planlægning overfor flere leverandører.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.