Skip to main content

Hvorfor skal en glasfabrik tænke på sikkerhed?

Mød emballagefabrikken, Ardagh Glass – det tidligere Holmegaard Glasværk og læs hvordan de sikrer sig mod indbrud og ubudne gæster i fabrikken.

Udgivet
10 februar 2021 10:05

Mød emballagefabrikken, Ardagh Glass – det tidligere Holmegaard Glasværk

”Det giver en tryghed for vores medarbejdere og kunder at vide, at vores glasfabrik er hegnet ind, beskyttet med tyverialarm og der kommer en fysisk vagt fra Securitas på stedet og holder øje vores med værdigenstande”, fortæller Arbejdsmiljøleder, Kim Bendtsen fra Ardagh Glass.

Ardagh Glass er en del af det tidligere Holmegaard Glasværk, som du nok kender på deres populære vaser og glas. Fabrikken Ardagh Glass producerer i dag fødevareemballager, som fx bliver brugt til syltetøjsglas, sodavandsflasker, Amarone vinflasker og dressingflasker

Kim Bendtsen har det overordnede ansvar for sikkerheden og arbejdsmiljøet på fabrikken. Både den interne sikkerhed på arbejdspladsen for medarbejdere og den udvendige sikkerhed på fabrikkens område.

 


Hvorfor har I valgt tyverialarm og patruljevagt, som en del af jeres sikkerhedsløsning?

Mange af værkstederne har behov for ekstra sikkerhed, da der er værdifuldt værktøj til at producere emballagerne. Vi har oplevet på nogle af vores fabrikker i Polen og England, at tyvene er kommet i lastbil og har klippet hegnet op - brudt ind for at stjæle den slags værktøj. Derfor vil vi gerne sikre vores fabrik med både tyverialarm og en patruljevagt, der holder øje med ubudne gæster i aften- og nattetimerne. Det giver en tryghed, at patruljevagten tjekker, at alle vores vinduer, døre og porte er låst. Samt, at elektroniske apparater ikke er tændt i forhold til en eventuel kortslutning.

 

Hvad synes I om samarbejdet med Securitas?

"Vi har samarbejdet i flere år med Securitas og føler os trygge med deres rådgivning, de reagerer hurtigt og er lydhøre for vores behov. Fx skulle vi fornyeligt have nedlagt vores ”Bryghus”, som blev overtaget af Museum Syd. Der kom Securitas med forslag til, hvordan vores nuværende alarmsystem kunne blive optimeret. Vi fik det opgraderet til et nyere, der var bedre og mere økonomisk for os. Overordnet er vi meget tilfredse med samarbejdet og sikkerhedsløsningen", siger Kim Bendtsen. 

 

Vil du vide mere om tyverialarm og patruljevagt til din virksomhed? Så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7226 8310.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.