Skip to main content

Dansk Brandteknik skifter navn

Vi kan nu kalde os for ét samlet Securitas – Danmarks største sikkerhedsleverandør i brand- og sikkerhedsløsninger. Med stærke og erfarne brandkompetencer på holdet, tilbyder vi nu vores kunder endnu mere sikkerhed. Du kan få en af vores eksperter ud til et uforpligtende brandsikringstjek i din virksomhed. Kontakt vores salgsteam på +45 7226 8310.

Udgivet
22 februar 2021 12:34

Pressemeddelelse

Dansk Brandteknik skifter navn til Securitas. Securitas opkøber Dansk Brandteknik, der er den næststørste aktør i Danmark inden for personnære brand- og sikkerhedsydelser. Med opkøbet tilføjer Securitas et nyt forretningsben, som komplementerer selskabets øvrige aktiviteter. Samtidig er der store forventninger til at kunne skabe vækst gennem krydssalg mellem de to selskabers kundeporteføljer og ved at opdyrke det nye marked.

Læs pressemeddelelsen

Har du styr på din brandsikring?

Frygt ikke, vi klæder dig på med det rette udstyr og kurser til dine medarbejdere. Vi leverer alt indenfor brandsikring, førstehjælpskurser og brandslukningsudstyr; slukkere, brandalarmer, brandanlæg og kurser; brandsluknings-, førstehjælps-, hjertestarterkursus og evakueringsøvelser. Vores eksperter giver dig kompetent rådgivning, og du kan altid fange os på +45 4343 4388, hvis du har spørgsmål. Med en samlet brand- og sikkerhedsløsning fra Securitas får du én kontaktperson, én leverandør og én faktura. Nemt og enkelt. Herefter skal du blot koncentrere dig om din egen forretning.

Læs mere om vores brandløsninger

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.