Skip to main content

Læs e-bogen “Sikkerhedsrådgivning”

Vi har samlet en e-bog fyldt med tips og rådgivning til din sikkerhed og risikovurdering. Læs bl.a. et interview med Direktøren for SikkerhedsBranchen om sikkerhedsbilledet i dag og bliv inspireret af Nordea, der samler sin sikkerhed ét sted.

Hent e-bogen

Hvad handler e-bogen om?

Du kan blive klog på, hvordan sikkerhedsbilledet har udviklet sig de sidste 10 år, og hvordan fremtiden kommer til at se ud i et interviewet med Direktøren for SikkerhedsBranchen. Hvilke spørgsmål skal du stille dig selv, før sikkerhedsrådgiveren kommer på besøg? Læs de 5 typiske spørgsmål vores sikkerhedsekspert Thomas stiller på sine besøg. Læs interviewet med Nordea, der samler sin sikkerhed ét sted og bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan skræddersy et stærkt sikkerhedsset-up. Du kan downloade e-bogen via knappen nedenfor. Rigtig god læsning!

Hent e-bogen

Vil du vide mere om sikkerhed?  

Så er du velkommen til at kontakte os på salg@securitas.dk eller ringe til os på +45 7226 8310. 

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.