Skip to main content

Tøjsnedkeren kan efterleve forsikringskrav til tyverialarm

Det er ikke længe siden, at Frederik Andersen, ejer af butikken Tøjsnedkeren, kunne slå dørene op for kunder. Securitas hjalp ham med at vælge den rigtige sikkerhedsløsning, så han kunne leve op til forsikringens krav om en godkendt alarm.

Udgivet
12 juli 2022 00:00

Det er ikke mange måneder siden Frederik Andersen slog dørene op til sin første tøjbutik på Storegade i Brande. Frederik har en helt særlig agenda med sin butik. "Jeg ved det kan være et problem for mange mennesker at finde tøj i en stor nok størrelse. Og derfor tilbyder jeg mine kunder tøj i størrelser 8XL. For så kan alle være med - og sådan skal det være".

 

Men for at Frederik kunne få lov at åbne sin butik, krævede forsikringen en godkendt tyverialarm til sikringsniveau 20. Du finder en nærmere forklaring af sikringsniveauer længere nede i artiklen.

 

2 uger før den store åbningsdag, gik han på google og søgte efter "tyverialarm til butik" og stødte så på Securitas.

 

"Jeg fik kontakt til en sikkerhedskonsulent fra Securitas, som straks kom forbi butikken og vi fik en god snak om, hvilke sikkerhedsbehov min butik har - både i og udenfor åbningstimerne. Med god rådgivning landede min beslutning på en tyverialarm med opkobling til Securitas’ kontrolcentral. Så hvis der skulle opstå et indbrud, kan jeg føle mig tryg ved at have en 24/7 overvåget tyverialarm, hvor Securitas nok skulle reagere hurtigt og sende en vagt ud. Den virker fint, vi har slet ikke haft indbrud," siger Frederik. 

 

Frederik er meget tilfreds med sin kontaktperson hos Securitas og udtrykker stor begejstring for dialogen: " Jeg er glad og tryg ved Securitas' rådgivning, min kontaktperson er god til at forklare sikkerhedsmulighederne på et sprog, der er til at forstå".

 

Næste år udvider Tøjsnedkeren med en ekstra butik i Kerteminde. Held og lykke! Vi ser frem til at hjælpe med sikkerheden.

 

Vil du også sikre din butik?

Så læs mere om vores sikkerhedsløsninger til butikker her.

 

Sådan får du en sikker butik

Undgå bekymringer om indbrud og butikstyveri ved at sørge for den sikkerhed, der er behov for. Nogle ting kan du klare selv, mens du måske har brug for eksperthjælp til andre spørgsmål. Her guider vi dig igennem de vigtigste sikkerhedstips til dig, der har en butik.

Læs mere om sikkerhed til din butik

Hvad betyder sikringsniveauer ved alarmer?

Dit forsikringsselskab stiller krav til din virksomheds sikkerhed alt efter værdien af dit inventar. Det kalder de forsikringsniveauer, som er det, mange virksomheder skal kunne leve op til, hvis de skal have mulighed for at tegne en forsikring ved det givne selskab.

Det betyder, at jo højere værdien af dit inventar er, desto højere skal dit sikringsniveau være, og desto flere sikkerhedsforanstaltninger skal der til, for at din virksomhed kan blive forsikret.

 

Der findes sikringsniveauer fra 10-60, hvor 60 er det højeste, og 10 er det laveste.

 

Kravene til din tyverialarm varierer, alt efter hvilket sikringsniveau din virksomhed skal efterleve, og det er først ved sikringsniveau 20, at forsikringsselskaberne stiller krav til, at der skal være installeret en AIA (automatisk indbruds alarmering). En AIA er en alarm med alarmoverførsel til en godkendt kontrolcentral.

 

Der er flest krav til alarmen ved sikringsniveau 60, hvor alarmen skal være AIA-verificeret, installeres af en Forsikring & Pension-registreret installatør, efterses årligt og have en autoriseret vagtleverandør tilknyttet med vagtudrykning, og så skal AIA anlægget enten være bestykket på en måde, hvorpå der sikres aktivering af flere detektorer ved indbrud, eller vha. verifikation via videoovervågning. For at leve op til sikringsniveau 60, er der dog en del flere krav, som skal overholdes. Men bare rolig, vi hjælper dig med at efterleve alle kravene. Tag en uforpligtende snak med en af vores sikkerhedskonsulenter allerede i dag.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.