Skip to main content

Sådan vælger du den rette sikkerhed til mindre virksomheder

At have en virksomhed er som at have et lille barn – al din tid bliver brugt på at få den til at vokse. Med en samlet sikkerhedsløsning lader vi dig fokusere på det, der betyder mest for dig. Men hvordan finder du den sikkerhedsløsning, der passer til dine behov? Vi guider dig til, hvordan du vælger den rette løsning til din virksomhed.

Udgivet

Valget af den rette sikkerhedsløsning – helt enkelt

Virksomheder kommer i mange former og størrelser, og det samme gør sikkerhed. Men sikkerhed i virksomheden bør altid handle om at sørge for et fredfyldt og sikkert miljø for dig og dine ansatte. Det handler om at sørge for, at butikken eller varerne er sikret mod ubudne gæster, og at dine ansatte føler sig sikre, mens de arbejder. Hvis du har et kontor, er det også vigtigt at sikre sig at computere, arbejdsmails og servere ikke falder i de forkerte hænder.

Vi skræddersyr den rette løsning til netop dig og din specifikke virksomhed. Men for at få en idé om, hvad vi tilbyder, foreslår vi dig, at du kaster et nærmere blik på vores tre forskellige pakker. De give dig inspiration og et indtryk af, hvordan vi kan sikre dig og din virksomhed. Du kan få alt at vide om vores pakker her. 

 

Ting du skal overveje, så der ikke sker noget

Ildebrand, hærværk og tyveri kræver en velfungerende sikkerhedsløsning, når det uventede sker. Udstyr til hjerte-lunge-redning og den rette viden om det, er også noget, man bør have i baghovedet. Vi giver dig her en liste, der peger på de forskellige ting, du skal overveje, før du beslutter dig for din foretrukne løsning, der beskytter din virksomhed.


Sådan vælger du den rette mængde sikkerhed til den mindre virksomhed

Du har muligvis mange spørgsmål, og det kan sagtens virke uoverskueligt at finde de rigtige svar, når du skal finde den rette sikkerhed til din virksomhed. For hvordan vælger man den rette sikkerhedsløsning, hvilke produkter skal du have, og hvad er forskellen mellem de forskellige sikkerhedspakker? Vi gør altid vores bedste for at give dig de rette svar.

 

Liste over de sikkerhedsløsninger, vi tilbyder

Alle SecuritasPro løsninger har det tilfælles, at de er tilkoblet vores kontrolcentral, så vores operatører reagerer når alarmen går. Desuden er fri vagtudrykning inkluderet i vores priser. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for ekstra udgifter, hvis vagten rykker ud. Derudover vil din sikkerhedsløsning selvfølgelig blive tilpasset jeres specifikke behov, men den vil typisk indeholde en eller flere af følgende:

  • Tyverialarm. Moderne magnetkontakter og bevægelsesdetektorer m.m. installeres i alle døre og vinduer og kontrolleres fra vores brugervenlige touchskærmspanel.
  • Videoovervågning: Kamera til enten udendørs- eller indendørs brug giver dig mulighed for at følge med i, hvad der sker i og omkring din virksomhed, også når du ikke er der.
  • Brandsikkerhed. En røgmelder, brandtæppe, skumslukker og en førstehjælpskasse er alle gode at have i virksomheden. Med Securitas kan du få din brand- og sikkerhedsløsning samlet. 

 

Inkluderet: Installation, vedligehold og afrapportering

Installation, vedligehold og afrapportering er tre vigtige ting at have i baghovedet, når man vælger en sikkerhedsløsning. Det kan nemlig være anledning til skjulte ekstraudgifter. Men hos Securitas har vi inkluderet det hele prisen, så du ikke skal betale andet end det faste, månedlige gebyr. 

  • Installation. Professionel installation af alt udstyr – lad os tage os af installationen og sørge for, at systemet fungerer perfekt fra start. 
  • Vedligehold. Sikkerheden skal du kunne regne med, og derfor er der fuld service og vedligehold inkluderet i vores løsninger. 
  • Digital afrapportering. Du kan altid følge i realtime, direkte fra Securitas-appen eller på din computer.

Alarmpakke

Med alarmpakken får du tyverisikring af en virksomhed med et begrænset areal – en lille butik eller et lille kontor. 1 alarmpanel, 1 dørmagnet, 1 bevægelsesdetektor med foto, installation inkluderet, overvågning 24/7 og fri vagtudrykning ved indbrud og hærværk. Det vil oftest være nok for den mindste type virksomhed. Men alle er forskellige, og risici opfattes forskelligt – nogle gange afhænger det også af, hvilken type varer, computere og møbler man har. 

 

Alarm og videopakke

Med denne pakke modtager du alt det, du også får i alarmpakken – og mere til. Her får du 3 åbningskontakter og 2 bevægelsesdetektorer med foto, nøgleboks og 2 videokameraer. Dette er den rette løsning for dig, hvis du har en butik, et mindre lager eller et lille kontor med mere end én indgang. 

 

Alarm, video- og brandpakke

Med denne sikkerhedsløsning får du alt det, du også får i den forrige pakke – og mere til. Her får du nemlig 2 røgalarmer, en brandslukker, et brandtæppe og en førstehjælpskasse – alt sammen for at give dig høj brandsikkerhed og viden om en brand, næsten inden den starter. På den måde er du sikker på, at der ingenting sker med din virksomhed. Hvis du har en restaurant, vil vi altid anbefale dig denne pakke.

 

Hvis din virksomhed vokser, kan din sikkerhedsløsning nemt opgraderes

Vi skræddersyr den rette løsning til dig og din virksomhed. Og hvis din virksomhed vokser, vokser vi med. Eller hvis du måske finder ud af, at du ikke har behov for helt så meget plads alligevel, er det lige så nemt at fravælge nogle dele i din sikkerhedsløsning. For lige meget hvilket valg, du tidligere har truffet, er det let for dig at få en anden løsning. Ring til os, og hør hvordan.

 

Ring endelig til os, og lad os hjælpe dig med at vælge den rette sikkerhedsløsning

Det var en hel del at forholde sig til. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig! Vores dygtige serviceteam venter ved telefonen, klar til at svare på alle de spørgsmål, du sikkert sidder med. Kontakt os på telefon +45 7226 8310 eller skriv til os på salg@securitas.dk

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.