Skip to main content

Securitas Kontrolcentral

Hos Securitas Kontrolcentraler er vi døgnet rundt klar til at hjælpe vores kunder – og dine kunder. Vores dygtige og vagtuddannede operatører klarer alt fra en hurtig afmelding til en hurtig udrykning, så dine kunder kan føle sig trygge og sikre.

Samtidig sidder vores servicemindede personale klar til at hjælpe vores installatørkunder med alt fra at oprette kunder og forholdsordre til at bruge vores overskuelige selvbetjeningsløsning. Vi er aldrig mere end et opkald væk!

 

Imponerende lave behandlingstider

Vi ved, at hvert sekund tæller, når alarmen går, og derfor bruger vi også færrest muligt af dem, når vi behandler indgående alarmsignaler. Faktisk er vores gennemsnitlige behandlingstid imponerende lav, takket være den moderne teknologi og de rutinerede operatører.

 

En kontrolcentral i udvikling

Som installatør ønsker du at være i stand til at tilbyde dine kunder de mest moderne løsninger. Takket være vores størrelse, har vi muligheden for hele tiden at investere i at følge med markedet og de forventninger, vores installatørkunder har til en kontrolcentral.

 

Mulighed for mere

Når du vælger en af Danmarks største sikkerhedsleverandører som Kontrolcentral, har du muligheder for langt mere. Vi tilbyder en bred vifte af services, og vi udvider løbende udbuddet i takt med efterspørgslen fra vores andre installatørkunder.

AIA/ABA-opkoblinger

Vi kan overvåge alt fra små sikkerhedsløsninger i private hjem til omfattende løsninger hos helt store virksomheder. Skulle en alarm gå, reagerer vores operatører hurtigt og professionelt ift. den forholdsordre, du har aftalt med din kunde.

Videoovervågning

Vi kan overvåge alt fra små sikkerhedsløsninger i private hjem til omfattende løsninger hos helt store virksomheder. Skulle en alarm gå, reagerer vores operatører hurtigt og professionelt ift. den forholdsordre, du har aftalt med din kunde.

tyverialarm

Kølealarmer

Vi overvåget også signaler fra frysere og kølediske i diverse butikker og supermarkeder. Vores medarbejdere kan rykke ud i tilfælde af, at alarmen skulle gå.

Assistancetryk

Vi overvåger assistancetryk, der kan bruges som overfaldsalarmer, tryghedstryk til fx butiksansatte eller nødkald til ældre, der er faldet i eget hjem.

Moderne teknologi gør forskellen

Vi stræber hele tiden efter at kunne levere den bedste og mest moderne kontrolcentralydelse. Derfor arbejder vi med systemer, der er fremtidssikrede, og som fungerer sammen med de alarmer, systemer og overvågningskameraer, der er på markedet både i dag og i morgen. 

 

Fleksibel selvbetjeningsløsning

Vi ved, at du som installatør har behov for let og hurtigt at kunne ændre forholdsordre, skifte kodeord og foretage praktiske justeringer i dine opkoblinger. Med vores fleksible selvbetjeningsløsninger MASweb og MASmobile kan du det hele – og meget mere. I selvbetjeningsløsningerne klarer du let de mest almindelige opgaver, men lærer du systemerne godt at kende, kan du løse en hel stribe mere komplicerede opgaver samtidig. Læs mere om mulighederne for selvbetjening her.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Mere for vores installatørkunder

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører tilbyder vi langt de fleste services indenfor sikkerhed, også for dig som installatør. Her kan du læse mere om nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.