Den professionelle samarbejdspartner for installatører

Hos Securitas har vi været en del af den danske sikkerhedsbranche siden 1980, og vi forstår både kunderne, markedet og alle de andre aktører på sikkerhedsscenen. Også installatørerne. Vi har haft et tæt samarbejde med store såvel som små installatører i mange år, og vi ved, at det er den unikke kombination af god service, gode produkter og god personlig kontakt, der gør forskellen. Vil du opleve, hvad det vil sige at have en professionel samarbejdspartner, der skaber værdi for din forretning, så er du kommet til det rette sted.

Dine kunder er i trygge hænder hos os

Vælger du at indgå et samarbejde med Securitas ved at benytte vores alarmpatrulje og/eller vores Kontrolcentral, så kan du regne med, at vi passer godt på dine kunder. Vi har et landsdækkende alarmberedskab og to redundante Kontrolcentraler som den eneste vagtleverandør i Danmark.

Hvad tilbyder vi?

Vi er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi tilbyder sikkerhedsløsninger lige fra A til Z. For dig som installatør er det særligt vores Kontrolcentral, vores alarmpatrulje, vores call center og vores sikkerhedsrådgivning, der er interessant, men vi tilbyder en række andre services som fx fastvagt, receptionister og sikkerhedskurser, som du kan videresælge til dine egne kunder ved behov.

Kontrolcentral

Vores to Kontrolcentraler er begge er udstyret med moderne teknologi og vagtuddannede operatører, der har servicegenet på plads døgnet rundt. Vi er fleksible og går langt for at imødekomme dine og dine kunders behov.

Læs mere her

Alarmpatrulje

Vi har patruljevagter i hele landet og kan prale af Danmarks hurtigste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Så vil du sikre dine kunder hurtig respons, når alarmanlægget går, så lav en aftale med vores alarmpatrulje.

Læs mere her

Call center

Hvem tager din telefon, når dine kunder ringer udenfor åbningstiden? Vil du gerne sikre dine kunder døgnservice på telefonen, så kan vores call center hjælpe. Vi har kort ventetid, højt serviceniveau og dygtige medarbejdere.

Læs mere her

Rådgivning

Vil du tilbyde sikkerhedsrådgivning til dine kunder på områder, du ikke selv beskæftiger dig med? Så kan du trække på vores rådgivere. De kan tage med på kundebesøg og hjælpe med at lave en fælles løsning.

Læs mere her

Imponerende lave behandlingstider

Vi ved, at hvert sekund tæller, når alarmen går, og derfor bruger vi også færrest muligt af dem, når vi behandler indgående alarmsignaler. Faktisk er vores gennemsnitlige behandlingstid imponerende lav, takket være den moderne teknologi og de rutinerede operatører.

Salgstræning og produktuddannelse

Vi tilbyder at oplære vores installatørkunder i vores produktportefølje og effektive salgsteknikker, så du kan tilbyde dine kunder en endnu bredere vifte af sikkerhedsløsninger. Der er også mulighed for at få adgang til Securitas’ egne salgsmaterialer.

Et samarbejde, der betaler sig

Vi har indført et attraktivt bonusprogram for de installatører, der er interesseret i at arbejde tættere sammen med Securitas. Fx er der mulighed for vækstbonus, henvisningsbonus og bonus for større aftaler. Samtidig anvender vi vores samarbejdspartnere til større og mindre installations- og serviceopgaver. For selvom vi sælger tekniske sikkerhedsløsninger til vores kunder, så er vi ikke selv installatører. Det bruger vi vores installatørsamarbejdspartnere til. Vil du høre mere om vores samarbejdsprogram, så kontakt os på  adm.kc@securitas.dk