Securitas alarmpatrulje

For mange kunder er det de patruljevagter, der rykker ud på alarmer, der er ansigtet på den sikkerhedsløsning, som du leverer. Det ved vi, og derfor reagerer vores patruljevagter både hurtigt og professionelt, når alarmen går. Det skaber tryghed hos dine kunder og har en positiv afsmittende effekt på deres opfattelse af dig som leverandør. Ensartet service og driftssikkerhed på landsplan betyder, at du altid kan regne med, at dine kunder får den bedst mulige oplevelse.

Danmarks laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan

Når alarmen går, handler det om at rykke hurtigt. I Securitas har vi den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Vi har nemlig over 135 biler på vejene i Danmark, så vi er aldrig langt væk – heller ikke fra dine kunder.

 

Vi er lokale i hele landet

Fra Esbjerg til Espergærde, fra Frederikshavn til Fredensborg. Vi har over 135 patruljebiler på vejene i Danmark, og vores patruljevagter er lokale i hele landet. Så når de rykker ud, kender de både den direkte vej og smutvejen – og de tager altid den hurtigste ud til dine kunder.  

Få endnu mere værdi med en alarmpatrulje

Tilsyn: Ønsker dine kunder ekstra sikkerhed, kan vores patruljevagter gå tilsyn og fx lukke åbne vinduer/døre, slukke lys og sikre, at bl.a. kaffemaskinerne ikke kører hele natten og dermed minimere risikoen for brand.

Til- og frakobling af alarmsystem: Hvis dine kunder ikke ønsker at oplære deres ansatte i brugen af alarmsystemet, så kan vores patruljevagter assistere ved at til- og frakoble alarmsystemer, ligesom de kan åbne/lukke din virksomhed.

Ind-/udlukning af leverandører: : Har dine kunder brug for et sæt ekstra hænder til at modtage leverandører, eller skal de have lukket håndværkere ind efter lukketid, så kan vores patruljevagter hjælpe.

Kommuneservices: Har du kommuner blandt dine kunder, skaber vores patruljevagter ekstra værdi ved at holde øje med kommunens ejendom ved bl.a. at rapportere om hærværk og opløse større forsamlinger.

Løft: Gennem vores patruljevagter kan du tilbyde løft af fx ældre. Vores patruljevagter kører rundt med løfteudstyr i bilen, så de kan hjælpe ældre, der er faldet i eget hjem, når de alligevel er i området.

Overskuelig rapportering

Følg dine alarmudrykninger og hændelser i real-time via Mit Securitas, hvor du har nem og hurtig adgang til dine egne og dine kunders oplysninger. Her kan du selv foretage ændringer og se, hvad der er kommet af alarmer.

Mere for vores installatørkunder

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører tilbyder vi langt de fleste services indenfor sikkerhed, også for dig som installatør. Her kan du læse mere om nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med.