Sikkerhed for private virksomheder

Sikkerhed og tryghed er vigtigt for alle virksomheder, hvad enten I er 20 eller 200 ansatte. Securitas er Danmarks største vagtleverandør, og vi hjælper i dag over 2100 kunder med at sikre deres virksomheder. Alt fra et simpelt set-up med smart videoovervågning til de helt store Securitas Totalløsninger med portvagter, videoovervågning, elektronisk sikkerhed, receptionsservice og døgnvagter. Vi skræddersyer vores løsninger til jeres virksomhed, så I får den bedste sikkerhed til den rigtige pris.

Én leverandør til al din sikkerhed

Takket være vores størrelse kan vi tilbyde dig alt indenfor sikkerhed – og lidt til. Du behøver altså ikke bruge tid og energi på at lede efter flere leverandører og håndtere flere fakturaer. Vi leverer både vagter, overvågning, alarm, tekniske løsninger og alt, hvad du ellers har behov for.

En vagt fra Securitas er ikke bare en vagt. Vi tilbyder sikkerhedsvagt, patruljevagt, butiksvagt, centervagt og midlertidig vagt af højeste kvalitet, altid tilpasset jeres behov. 

Læs mere her

Vi holder øje med din virksomhed 24/7. Bl.a. gennem videokameraer, der kan sende livebilleder til vores kontrolcentral, når der er ubudne gæster.

Læs mere her

Vi har et bredt udvalgt af sikkerhedsteknologi, bl.a. smart videoovervågning, tyverialarm og adgangskontrol.

Læs mere her

Med Securitas Receptionsservice slipper du for besværet ved at drive din egen reception uden at gå på kompromis med den gode service. 

Læs mere her

Securitas Rådgivning hjælper dig med at identificere trusler og risici takket være vores rådgivere med ekspertviden inden for sikkerhed og teknologi.

Læs mere her

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Hvorfor skal du vælge Securitas?

Vi er sat i verden for at gøre den tryg og sikker, og det sætter vi en ære i. Derfor vil du som vores kunde også opleve, at vi strækker os rigtigt langt for at imødekomme dig. Service er en del af vores DNA, men der er også mange andre grunde til at vælge os som sikkerhedsleverandør:

Danmarks største vagtleverandør

Med over 850 Securitas-vagter på landevejene, i butikkerne og hos virksomheder er vi Danmarks største vagtleverandør, og vi løser derfor både små og store opgaver. 

Kort responstid

Vi har over 135 patruljebiler på vejene i hele landet, også i nærheden af dig. Det betyder, at vi har en imponerende kort responstid, hvis dine alarmer går.

Bedre uddannede vagter

Vi tror på, at oplæring og uddannelse inspirerer vores medarbejdere til at yde deres bedste. Derfor havde vi i 2018 4,3 uddannelsesdage pr. medarbejder.

OHSAS-certificeret

Securitas er som det eneste sikkerhedsselskab OHSAS-certificeret, fordi vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø skaber motiverede medarbejdere. Og det betyder bedre tryghed og sikkerhed for jer.