Skip to main content

Beredskabsplanlægning

Beredskabsplanlægning er relevant for alle typer af virksomheder og organisationer – offentlige såvel som private. Med vores hjælp kan du allerede i dag igangsætte en beredskabsplanlægning for din virksomhed. Her definerer vi sammen de interne mål, regler og procedurer for, hvordan du og dine medarbejdere helt konkret håndterer potentielle kriser.

Hvad er en beredskabsplan?

En beredskabsplan er et praktisk redskab, hvis en nødsituation opstår. Den skal give information om, hvordan den enkelte på arbejdspladsen skal handle eller forholde sig i en nødsituation. Den beskriver:

  • Hvordan du håndterer alarmering og varsling.
  • Hvordan du håndterer informationer om krisen.
  • Hvordan du rent operativt griber ind i en nødsituation.

En flugtvejsplan skaber overblik og ro i krisesituationer 

Ligesom med andre brandsikringsløsninger er en flugtvejsplan med til at give dig og dine medarbejdere tryghed og sikkerhed på arbejdspladsen, hvis en brand fx skulle opstå. Den sikrer, at I har et overblik over flugtvejene på kontoret, og at I nemt og hurtigt kan komme ud af bygningen i tilfælde af brand.   

 

Skal jeg have monteret flugtvejsskilte, og hvor placerer jeg dem?  

Et flugtvejsskilt guider dig og dine medarbejdere ud af bygningen, hvis der opstår brand eller andre nødsituationer. Det er derfor vigtigt, de rigtige skilte og den rette belysning bliver installeret og monteret på jeres arbejdsplads, og at de er placeret i passende højde. Vi kender reglementet ind og ud og hjælper gerne med rådgivning og installation. I vores blogindlæg 8 råd til sikre flugtveje kan du læse mere om, hvilke regler der gør sig gældende for indretningen af flugtveje. 

Hvad indebærer en evakueringsøvelse?

Ved en evakueringsøvelse simulerer vi en nødsituation i din virksomhed for at teste jeres evakueringsprocedurer og lukke eventuelle huller i dem. Hvis I ikke har en klart defineret procedure, kan vi i samarbejde med jer udarbejde planer og procedurer så alle er bekendte med dem. Evakueringsøvelser gør jer fortrolige med jeres beredskabsplan, og vi anbefaler, at I gennemfører evakueringsøvelser en gang om året. Under en evakueringsøvelse bliver du og dine medarbejdere præsenteret for følgende punkter:

  • Hvordan I alarmerer beredskabet.
  • Hvordan I iværksætter og forstår evakuerings- og alameringsprocedurer.
  • Om personsikkerhed og hvordan I sikrer at alle kommer ud af bygningen inden beredskabets ankomst.
  • Hvordan I slukker brande effektivt.
  • Om generel personsikkerhed under en evakuering.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede