Skip to main content

Sikkerhed sørger vi for - så passer du driften

Vækst er en del af alle virksomheders DNA. Men hvordan skaber du en succesfuld virksomhed, når du samtidig skal sikre, at der ikke sker den noget? Vi rådgiver dig med et hurtigt overblik over de vigtigste regler, du skal have styr på. For dit fokus bør ligge på at vækste din forretning og ikke på drift af sikkerhed.

Udgivet

Et sikkert udgangspunkt

Den første regel, når du forbereder din virksomheds væksteventyr, er at have styr på fundamentet. Et solidt fundament består af mange ting. For eksempel et sikkert overblik over økonomien, de rette rutineprocedurer, den rigtige sikkerhedsløsning, uddelegering af opgaver og meget mere. Når disse faktorer spiller sammen og skaber en naturlig balance, er fundamentet for vækst på plads.

Hvad er sikkerhed?

Sikkerhed er beskyttelse mod skader, tab eller trusler. For virksomheder er sikkerhed fundamentet for en problemfri drift, der muliggør fokus på kerneaktiviteter uden bekymring for uforudsete hændelser.

I forretningsverdenen er forandring det eneste konstante, så hvis din virksomhed skal vokse, er det nødvendigt at være tilpasningsdygtig. Når du arbejder agilt og kan tilpasse dig, vil det hjælpe dig med at vækste. Du vil kunne prøve forskellige metoder af og finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Det gælder både strategier og produkter, men også når du vælger dine leverandører og tjenester. Sørg for at vælge dem, der matcher dine værdier, som kan vækste og tilpasse sig sammen med dig.

Med sikkerhedsløsninger fra Securitas har du garanti for produkter, som følger med tiden og teknologien. Vi giver dig et fleksibelt fundament, som vokser i takt med dig og de løbende ændringer. Uanset om du får flere kvadratmeter eller nye produkter på hylderne, så sikrer Securitas, at du ikke vokser ud af din sikkerhedsløsning.

Fokus på dine kernekompetencer er det sikreste

Virksomheden trives, når alle fokuserer på det, de er bedst til. Det, vi gør bedst, er at implementere sikkerhedsløsninger, vedligeholde dem og rykke hurtigt ud til nødsituationer. Og vores råd er, at du hurtigst muligt får det grundlæggende på plads. En sikker virksomhed er en sund virksomhed. På den måde kan du hurtigt koncentrere dig om at løfte din virksomhed til næste niveau.

Det handler ikke om, hvem du er, men hvad du vil være

At udvikle og vækste din virksomhed kræver naturligvis mål. Hvad er dine økonomiske ambitioner? Hvor ser du dig selv i fremtiden? Hvilken slags virksomhed vil du gerne være? Beslutningerne, du træffer som en mindre virksomhed, er forskellige fra større virksomheder. Så hvis du ønsker at blive en stor virksomhed, skal du begynde med at tænke som en.

Lær af de bedste – og de værste

Der er ingen grund til at kopiere eller stjæle fra andre. Men der er heller ingen skam i at lære af sine konkurrenter. Hvad er de bedste gode til, og hvorfor fejler andre? Hvad er best practice i din branche, hvem skal du benchmarke imod, hvad må man – og hvad må man ikke, og hvad skal disruptes? Du har sikkert allerede overvejet disse spørgsmål, da du startede din virksomhed. Det kan betale sig at genbesøge dem en gang imellem.

Vækst i medarbejdertilfredsheden er essentielt

Når din virksomhed vokser, får du sandsynligvis brug for flere medarbejdere. Jo større din virksomhed bliver, des flere mennesker skal du ansætte. I takt med det bliver det sværere at bevare familiefølelsen. Vær sikker på, at jeres værdier er krystalklare og firmakulturen stærk. Alle medlemmer af teamet skal føle sig ordentligt engagerede, motiverede, anerkendte og aflønnede. Det er essentielt, når du vil vækste virksomheden og medarbejdertilfredsheden på samme tid.

Uddeleger og søg råd

Som virksomhedsejer har man ofte en tendens til at gøre alting selv, eller som minimum holde alle opgaver og løsninger internt i virksomheden. Måske for at få jobbet løst i en fart – og for at spare tid og penge. Det er sjældent den bedste måde at gøre tingene på. Ofte kan det være bedre at outsource opgaver og funktioner for at sikre det bedste resultat. At uddelegere opgaver og ansvar løfter et åg af dine skuldre, og lader dig se det store billede. Ved fx at uddelegere ansvaret for din virksomheds sikkerhed, kan du undgå at sidde fast i nogle af dine gøremål, og frigøre din tid – tid, som du kan bruge til at vækste din virksomhed. På den måde gør vi det let for dig at fokusere på det, du er bedst til.

Hvad står i vejen for dig?

Der er masser af ting, der kan stå i vejen for dine vækstambitioner. Og lad os være ærlige, det kan være mangel på grundlæggende ledelsesevner, funding eller penge. Ret simple ting, men stadig helt afgørende for enhver virksomhed. Men det gode er, at når du kender forhindringerne, så kan du adressere de svagheder og trusler, som de udgør. At være ærlig og pragmatisk er den bedste vej til at sikre langvarig vækst, tryghed og sikkerhed.

Effektive strategier til risikostyring

Du kan ikke undgå at løbe en risiko, når din virksomhed skal vokse. Både interne og eksterne risici bør begrænses, men det er umuligt at kontrollere dem alle. For når din lille virksomhed bliver større, får du måske mere plads, flere produkter, tjenester eller udstyr. Med Securitas kan du være et skridt foran de risici, som væksten kan udgøre for din sikkerhed. Vi leverer sikkerhedsløsninger og produkter, som kan vokse i takt med din virksomhed.

Det er svært at spå. Især om fremtiden

"Fremtiden tilhører de frygtløse”, sagde en klog mand engang. "Og dem, der har forberedt sig", vil vi gerne tilføje. Det sidste par år har vist os alle, hvor svært det kan være at drive en virksomhed og føle sig sikker på, at der ikke vil ske noget uforudset i morgen. Uanset hvad du gør, hvad morgendagen byder på, eller hvad du måtte ønske, kan du roligt regne med, at der vil være bump på vejen. Tricket er at være i stand til at spotte flest muligt af dem på forhånd. På den måde kan du forhindre, at de står i vejen for dine ambitioner og din sikkerhed.

Få sikkerhed med en alarmpakke fra Securitas med:

  • Én fast pris pr. måned
  • Overvågning 24/7
  • Professionel installation inkluderet
  • Fri vagtudrykning ved indbrud og hærværk
  • Fuld service og vedligeholdelse
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.