Skip to main content

Fordele ved en tyverialarm fra SecuritasPro

”En alarm er en alarm”, tænker du måske, når du skal vælge et alarmsystem. Men ved du, at det rigtige valg af sikkerhedsprodukter også kan løse flere af dine andre behov? Med en tyverialarm fra Securitas Pro kan du fx tildele personalet alarmkoder og overvåge temperaturændringer. Vi gennemgår fordelene ved en tyverialarm fra SecuritasPro.

Udgivet

Alt samlet ét sted

Vores kunder nævner ofte Securitas’ app, Securitas Connect, som en af de største fordele ved et alarmsystem fra SecuritasPro. I appen finder du en oversigt over dine services, og du kan nemt tilgå alarmsystemets mange funktioner. Appen giver dig den information, du skal bruge.

 

Besked, når alarmen går

Ud over, at alarmen giver besked til vores kontrolcentral, og du bliver ringet op, så meddeler appen også, hvis en af dine detektorer aktiverer en alarm. Det kan være en indgangsalarm, bevægelsesdetektor, overfaldsalarm, røgalarm, vanddetektor, vibrationsdetektor eller temperaturalarm.

Administrér koder til dine alarmer

Via appen kan du tildele og fjerne alarmkoder til personalet på en enkel måde.

Er alarmen slået til?

I appen kan du se, hvilke medarbejdere der slår alarmen til eller fra og på hvilket tidspunkt.

Besked ved afvigelser

Appen giver dig besked, hvis nogen med adgang afviger fra jeres politik, fx hvis alarmen ikke bliver slået til i lokalet på det rigtige tidspunkt. Det kan være et tegn på, at personalet har glemt at slå alarmen til for natten. Idet appen giver dig besked, er du opmærksomhed på situationen og kan handle på den.

 

Hold temperaturen

Du kan holde styr på temperaturen i lokalerne via appen. Den giver dig besked, hvis temperaturen ændrer sig.

 

Kameraovervågning – se, hvad der sker

Tilslut dit overvågningskamera til Securitas Connect-appen, så du hurtigt kan observere lokalet når som helst, uden at du selv behøver være der.

Tag imod bude og besøgende

Luk bude og andre besøgende ind ved at tildele dem en midlertidig kode. Har du desuden et overvågningskamera tilsluttet, kan du via appen også trygt og sikkert overvåge deres besøg.

 

Securitas' udvalg af alarmenheder og deres fordele

 

Åbningskontakt

Alarmer på vinduer, i indgangspartier og andre indgangsveje, såkaldte magnetkontakter, er en tryg og sikker investering.

 

Bevægelsesdetektor

Med en bevægelsesdetektor, også kaldet IR-detektor, sikrer du, at alarmen går, hvis der forekommer bevægelse i lokalet, efter at alarmen er slået til.

 

Overfaldsalarm

Med en overfaldsalarm er dit personale aldrig alene. Hjælpen er kun et tryk væk, hvis der skulle opstå problemer.

 

Branddetektor

En røgalarm er et trygt supplement til i områder, hvor der er risiko for brand, fx i tekøkkener og personalerum.

 

Vanddetektor

Fugtskader og vandskader er oftest meget kostbare at udbedre, derfor kan en vanddetektor være en god investering på steder med risiko for lækage.

 

Temperaturalarmer

Med en temperaturalarm kan du holde styr på temperaturen i dine lokaler. Du mulighed for at overvåge temperaturen og sikrer den passende, fx hvis I har varmefølsomme produkter på køl. Temperaturmåleren giver dig besked, hvis temperaturen er for høj eller for lav.

 

Overvågningskamera

Med et overvågningskamera fra Securitas Pro har du altid styr på, hvad der sker i dine lokaler. Det kan være betryggende for dig og dit personale og er samtidigt et godt tiltag, hvis du vil forebygge kriminalitet.

Overvågningskameraet optager hele tiden, og du kan via appen følge med i, hvad der sker i lokalet. Hvis alarmen går, bliver der oprettet en separat sekvens med optagelse, fra da alarmen gik. Så kan du hurtigt spore, hvad der udløste alarmen.

 

Kontrolcentralen er klar

Kontrolcentralen er hjertet i vores sikkerhedsløsninger. Alarmen er direkte forbundet med Securitas' kontrolcentral, så Securitas er klar til at rykke ud med den hjælp, situationen kræver.

 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, står vi klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.