Skip to main content

Opgradér med overvågning og de bedste alarmer til dit lager

På et lager træffes der mange beslutninger hver dag, som påvirker virksomheden. Medarbejderne skal være trygge, og sikkerheden skal være i top. Det kræver det rigtige valg af teknologi. Men hvor skal man starte, når sikkerheden skal opgraderes – før problemerne opstår? Her har vi listet nogle sikkerhedsråd, hvis du driver en lagervirksomhed.

Udgivet
  1. Alarmer holder ikke evigt. Trænger de til en udskiftning?

Er det længe siden, at alarmen er gået? Tag ikke levetiden på virksomhedens alarm for givet – som al anden teknologi har den brug for en opgradering ind imellem. Bevægelsesdetektoren har fx en forventet levetid på 5-10 år. Tjek, at der ikke er huller i din nuværende løsning, og opgradér løbende for at opnå længere levetid. Spørg også dit forsikringsselskab om virksomhedens sikringsniveau. For at opfylde forsikringskravene skal din virksomhed nemlig have en godkendt alarm inden for det aktuelle sikringsniveau. Hvis virksomheden ændrer sig, er det muligt, at sikringsniveauet også skal ændres. Derfor er det klogt regelmæssigt at tjekke, at jeres sikkerhed opfylder alle krav.

 

  1. Giv sikkerheden et eftersyn, hvis I rykker til nye lagerlokaler

Skal I udvide lageret eller flytte? Det er en god anledning til at analysere virksomhedens behov. Hvis lokalerne bliver større, er overvågningskameraer en mulig måde at få overblik over alle områder og indgange, og det kan være en god tilføjelse til dit alarmsystem. Måske er der også brug for udvendig alarm og hegn omkring bygningen og parkeringspladsen? Securitas kommer med anbefalinger, der hjælper dig til at vælge det rigtige udstyr.

 

  1. Gør det trygt at arbejde sent på aftenen

Lagerlokaler ligger ofte lidt afsides. Tidligere hændelser i området kan medføre, at virksomheden er tvunget til at styrke sikkerheden. Alarm og hegn afskrækker uvedkommende gæster, og intelligent kameraovervågning holder øje med området og lokalerne døgnet rundt. Securitas' videoanalysefunktion identificerer bevægelsesmønstre og adfærd og verificerer hurtigt, om der er tale om et igangværende indbrud eller noget andet, hvis alarmen går. Funktionen kan også indstilles, så optagelsen starter nogle få sekunder inden bevægelsen. Hvis medarbejderne arbejder sent, kan vores personale via kameraerne overvåge udgangen og alarmere, hvis der sker noget uventet.

 

  1. Tilpas brandsikringen efter lagerlokalerne

Kan din brandslukker klare en brand? Lige som røgalarmer har brandslukkere en begrænset levetid, og desuden skal den til lovpligtig trykprøvning med jævne mellemrum. Securitas hjælper dig med at kontrollere, at alt udstyr fungerer, som det skal. Brandalarmer kan serieforbindes, så den brandalarm, der registrerer en brand, sender et radiosignal til de øvrige tilsluttede brandalarmer. Det øger sikkerheden i store områder som fx et lager.

 

  1. Få styr på nøgler og kort – slip for uvedkommende adgang

Tilbyd medarbejdere nøgler med begrænset adgang til visse områder, fx med forskellig adgang til administrations-, IT- og lagerområder. På den måde minimerer du risikoen for, at uvedkommende, som har fået fat i eventuelle nøgler, får adgang til hele virksomheden.

 

Det nyeste udstyr og den bedste rådgivning

Securitas er en tryg partner med omfattende viden om, hvordan du bedst beskytter virksomheden og dine medarbejdere. Desuden har vi bred erfaring med at hjælpe virksomheder til skræddersyede sikkerhedsløsninger. Derfor kan vi garantere, at din virksomhed får den bedst tænkelige beskyttelse hos os.  

 

Er du usikker på, om du opfylder alle krav, og vil du gerne vide mere om vores sikkerhedsløsninger? Så udfyld formularen herunder, og vi vender hurtigt tilbage til dig!

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.