Skip to main content

Overvåg dit lager – så de kriminelle ikke gør det.

Uvished om, hvad der sker, når dit lager er uden opsyn, kan koste mængder energi og skabe bekymring. Overvågningskameraer giver dig øjne i hele virksomheden, bidrager til en tryg hverdag og skaber et sikkert miljø for personale, præmisser og værdier. Her er seks gode grunde til at installere kameraovervågning, hvis du er virksomhed med lager.

Udgivet

Overvågningskameraer er et udbredt hjælpemiddel, som skaber tryghed og sikkerhed i og omkring virksomhedens lager. Blandt andet aflaster de virksomhedens øvrige sikkerhedsinstanser, afskrækker kriminelle og kan give vigtigt bevismateriale til opklaring af kriminalitet. Derudover bidrager alle fordelene til mindre stress for dig som virksomhedsejer. Du behøver ganske enkelt ikke at bekymre dig om, hvad der sker med virksomheden, når du ikke er der. Nedenfor lister vi de største fordele ved videoovervågning og kommer med tips til de bedste måder at sikre din virksomhed døgnet rundt.

 

Seks fordele ved kameraovervågning for grossister 

1. Vi kan hurtigt verificere din alarm

Ved hjælp af videoovervågning kan vi hurtigt finde ud af, hvad der har udløst tyverialarmen i din virksomhed. Det betyder, at vi kan reagere hurtigt, hvis uheldet er ude, og skabe ro hos jer, hvis det sker ved en fejl.

2. Kameraer fungerer afskrækkende ved indbrud og hærværk

De fleste indbrud planlægges i forvejen, og gerningsmændene tjekker ofte omgivelserne for at se, hvilke virksomheder der har mindst beskyttelse. Ved at sætte overvågningskameraer op i og omkring lageret skaber du en afskrækkende effekt. Det mindsker risikoen for hærværk og indbrud i din virksomhed. Tænk også over at markere overvågningen med skilte. Det er vigtigt i forhold til folks privatliv og er desuden yderligere et afskrækkende tiltag.

 

3. De leverer bevismateriale til politiets opklaring

Hvis der er indbrud eller andre hændelser i din virksomhed, kan politiet indhente optagelser fra dit overvågningskamera som bevismateriale til efterforskningen. 
  

4. Kameraovervågning beskytter mod hærværk

Hærværk og vandalisme mod lokaler og ejendom mindskes beviseligt ved kameraovervågning. Præcis som ved indbrud har overvågningen en afskrækkende effekt, som får gerningsmændene til at søge videre til andre, mindre sikrede områder.

5. Kameraer er både økonomiske og giver høj sikkerhed

Som tidligere nævnt hjælper overvågningskameraer med at identificere, hvorfor tyverialarmen er gået. Derfor forhindrer de ofte, helt eller delvist, skader på personer eller ejendom. Virksomheden pådrager sig altså ikke uventede og ærgerlige omkostninger. Hvis du tidligere har hyret sikkerhedspersonale, som patruljerer i virksomheden, kan kameraer erstatte dem og give en mere omkostningseffektiv løsning. Derudover har kameraer fuldt opsyn med hele virksomheden døgnet rundt. 

6. Du tilbyder et trygt arbejdsmiljø for medarbejderne

Hvis der sker en arbejdsulykke, kan du via videoovervågningen blive klogere på, hvad der udløste ulykken, så du kan forhindre, at det sker igen.

 

En sikkerhedspartner, du kan stole på 

Securitas leverer tyverialarmer, du kan stole på, både med og uden videoovervågning inkluderet. Vi er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører og leverer sikkerhedsløsninger til både små og store virksomheder i mange brancher, også engrosvirksomheder.

 

Hvis du har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe dig. Oplys dit telefonnummer herunder, så ringer vi dig op.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.