Skip to main content

Otte fordele ved videoovervågning til restauranter

Er du bekymret for, at der kan ske noget i din restaurant, bruger du både tid og energi. Videoovervågning forebygger indbrud i din restaurant og øger både gæsternes og medarbejdernes tryghed døgnet rundt. Her kommer otte gode råd til hvorfor du skal vælge smart videoovervågning til din restaurant.

Udgivet

Hvorfor skal du overvåge din restaurant med videoovervågning?

 

 

  1. Hurtig information gør det nemmere at træffe de rigtige foranstaltninger

Det er ikke altid nødvendigt at ringe til alarmcentralen, når alarmen lyder. Du kan ved hjælp af kameraer hurtigt identificere, hvad der er årsagen til en alarm, så du kan træffe de rigtige foranstaltninger. Opstår der fare, kan du se, hvad der sker. Og du kan afkorte hændelsesforløbet, hvilket mindsker risikoen for alvorlige skader på både medarbejdere og lokaler. Hvis alarmen går i gang ved en fejl, kan kameraer hjælpe dig med at nå frem til en konklusion og dermed udelukke mistanken om indbrud.  

 

 

  1. Kameraer fungerer afskrækkende ved indbrud og hærværk

De fleste indbrud planlægges i forvejen, og gerningsmændene tjekker ofte omgivelserne for at se, hvilke steder der har mindst beskyttelse. Når du monterer et alarmsystem med overvågningskameraer, afskrækker du mange fra overhovedet at overveje at bryde ind i dine lokaler. Tænk også på at markere med skilte, at der er overvågning. Det er vigtigt i forhold til folks privatliv og virker desuden afskrækkende. De områder uden for din restaurant, hvor mennesker samles, kan du dække med kameraer, og det samme gælder indgangspartier og vinduer. Hvis der fx opbevares et pengeskab eller genstande af høj værdi i lokalerne, skal kameraerne placeres, så de også bliver overvåget. Få hjælp af eksperter til at finde de rigtige placeringer og til eventuelt at søge tilladelse.

 

 

  1. Optagelser er et vigtigt bevismateriale til politiets arbejde og forsikringsselskabet

Videoer fra overvågningskameraer er en af de mest almindelige former for bevismaterialer, når der er mistanke om kriminalitet mod virksomheder. Hvis der sker noget med din virksomhed eller dine medarbejdere, så står du med bevismateriale i form af optagelser, som kan gives videre til politiet. Du kan også give dit forsikringsselskab adgang til materialet, så det kan opklares, hvad der er sket, og du kan få udbetalt eventuel erstatning. Jo hurtigere forsikringsselskabet kan drage en konklusion, desto hurtigere får du erstatning for mistede værdier. 

 

 

  1. Dine medarbejdere ser, hvad der sker i og uden for lokalerne

Det kan være svært for medarbejderne at have styr på alt, hvad der sker i restauranten og udenfor. Med kameraer placeret rigtigt får I et overblik over hele lokalet og over, hvad der foregår. Et kamera og en monitor uden for indgangen betyder desuden, at medarbejderne nemt kan se, hvad der foregår udenfor. Derudover øger kameraer også trygheden, når den sidste person låser, slår alarmen til og forlader arbejdspladsen.

 

 

  1. Kameraovervågning beskytter mod hærværk og vandalisme

Det er et faktum, at hærværk og vandalisme mod lokaler og ejendom reduceres med videoovervågning. Præcis som ved indbrud har overvågningen en afskrækkende effekt, som får gerningsmændene til at søge videre til andre steder, som er mindre sikrede. Hvis kameraet ikke afskrækker gerningsmanden fra at begå kriminalitet, har du i hvert fald fanget ham eller hende på video.

 

 

  1. Kameraer giver omkostningseffektiv beskyttelse

Videoovervågning sparer dig for omkostninger. Her registreres hændelser, som ellers havde fået alvorlige og kostbare konsekvenser, fx skader på lokaler og medarbejdernes sundhed. Desuden hjælper videoovervågningen dig med at identificere falske alarmer, så du hurtigt kan stoppe eventuelle udrykningskøretøjer, inden de bruger tid på fejlalarmer. Derudover har kameraer fuldt opsyn med hele virksomheden døgnet rundt. 

 

 

  1. Kameraer identificerer, hvad der sker uden for din restaurant.

Uvejr og dyr kan skabe støj og lave rod uden for bygningen. Med intelligent videoanalyse får du en funktion, som identificerer bevægelsesmønstre og adfærd og hurtigt konstaterer, om der er et indbrud i gang, eller det er noget helt andet. Securitas' videoanalysefunktion kan også indstilles, så optagelsen begynder nogle få sekunder inden selve bevægelsen

 

 

  1. Du tilbyder medarbejderne et trygt arbejdsmiljø

Denne fordel er måske den allervigtigste og sammenfatter alle de nævnte argumenter for at overveje videoovervågning. Kameraer både afskrækker og dokumenterer kriminalitet og hjælper desuden medarbejderne med at træffe trygge beslutninger. Det er ganske enkelt en effektiv sikkerhedsløsning, der skaber et trygt arbejdsmiljø.

 

 

Få hjælp hos en tryg sikkerhedspartner 

Securitas hjælper dig med sikkerheden i din restaurant 360° rundt. Vi har både ekspertisen og det sikkerhedsudstyr, der er brug for. Når virksomheden udvikler sig, hjælper vi dig med at opgradere dine sikkerhedsløsninger, efterhånden som behovene ændres. På den måde kan du altid føle dig tryg og fokusere på din forretning.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.