Skip to main content

Opgrader sikkerheden i dit fitnesscenter med disse 6 tips

Medarbejdere i fitness- og træningscentre arbejder med medlemmernes sundhed og form. Men arbejder du også med dit sikkerhedssystem, og er det optimeret til dagligdagens udfordringer? Tjek vores seks tips og se, hvordan du kan opgradere din nuværende sikkerhedsløsning og øge trygheden, for både dine medarbejdere og dine medlemmer.

Udgivet

Hver dag er der et højt pres og en konstant strøm af mennesker i fitness- og træningscentre. Mange af de besøgende er medlemmer og mennesker, du ser, måske ikke dagligt, men sikkert en gang om ugen. I dag er der mange, der arbejder med adgangskontrolsystemer og nøglekort, hvilket betyder, at en besøgende skal bruge sit medlemskort for at kunne komme ind. Det er en meget god og effektiv måde for dig at sikre, at kun autoriserede medlemmer har adgang til dine lokaler. Det hjælper dig også med at føre en log over, hvilke medlemmer der er på stedet. Nedenfor kan du finde flere smarte tips til, hvordan du opgraderer sikkerheden for både dine medarbejdere og besøgende.

 

1. Assistance ved åbning og lukning

Det kan være en hjælp at få assistance fra Securitas, når dit center lukker om aftenen. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at medlemmerne forlader området fredeligt og roligt, mens dine medarbejdere fokuserer på deres afsluttende opgaver. Og samtidig med at jeres medarbejdere åbner forretningen, og starter alle systemer, kan vi gå jeres lokaler igennem for at sikre, at alt ser godt ud.

 

2. Få hjælp på vores runder

Arbejder dine medarbejdere alene det meste af dagen? Det er nemt at føle sig udsat i et center, hvis en utryg situation opstår, eller at man som medarbejder undgår at irettesætte forstyrrende medlemmer. Hos Securitas tilbyder vi forskellige former for ydelser, hvor vores sikkerhedsvagter kan komme for at se på området eller jeres lokaler. Vi tilbyder også faste vagter, der besøger dit center for at tale med personalet og se om alt er, som det skal være. Hvis der er en situation, som medarbejderne bevidst har undgået på grund af risikoen for konfrontation, kan vores sikkerhedsvagter være behjælpelige.

 

3. Forbundne alarmknapper

Hvis usikre situationer er almindelige, vil vi anbefale at placere overfaldsalarmer i din reception, som er forbundet til vores kontrolcentral. Vi tilbyder overfaldsalarmer med intercept, hvilket betyder, at vores operatører kan lytte og analysere situationen, hvis en alarm går. Vi kan sørge for, at sikkerhedsvagter eller politi kommer til stedet, hvis situationen opfattes som truende. Overfaldsalarmerne kan fastgøres til din reception ved hjælp af velcro, hvilket betyder, at du kan medbringe en overfaldsalarm, hvis du skal forlade receptionen og bevæge dig rundt i dit center.

 

4. Tilsluttet alarm - når der ikke er nogen

Hvis dit center er lukket om aftenen og natten, bør du have en tilsluttet tyverialarm, der sikrer, at ingen uvedkommende kommer ind. Ved at sikre vinduer og døre kan vores alarmcentral handle hurtigt, hvis en alarm går.

 

5. Det rigtige udstyr giver dig mulighed for at slukke en brand

Det er vigtigt at holde dit brandsikringsudstyr opdateret. Brandslukkere er ikke noget, der købes én gang og så holder hele livet. For at sikre, at der er nok tryk i brandslukkeren, og at dens indhold er brugbart, skal den vedligeholdes og gennemgås hvert år. Hvornår tog du sidst en runde i dine lokaler for at sikre dig, at dit materiale er brugbart? I et fitnesscenter flyttes der ofte rundt på vægte og andre ting, så sørg for at nødudgangene ikke er blokeret.

 

6. Sørg for, at du kan tage hånd om dine medlemmers skader

Med store og tunge vægte, der løftes op og ned, er det nemt for nogen at komme til skade. Hvis der sker en mindre skade, der ikke kræver hospitalsbehandling, skal du sørge for at have en førstehjælpskasse klar til det. Når det kommer til større og mere alvorlige hændelser, anbefaler vi, at du har en hjertestarter på plads. Mange af dine medlemmer presser deres krop til det yderste, hvilket betyder, at kroppens stærkeste muskel – hjertet – skal arbejde meget under en træning. Det anbefales, at du har en hjertestarter, der er let tilgængelig og tydeligt markeret i rummet. Sørg for, at dit personale ved, hvordan man bruger en hjertestarter, førstehjælp og hjertemassage. Hvert sekund er vigtigt i tilfælde af hjertestop.

 

Arbejd med en sikker sikkerhedspartner

Securitas hjælper dig med din sikkerhed - hele vejen rundt. Vi laver en indledende risikovurdering og har både den ekspertise og det sikkerhedsudstyr, du har brug for. Efterhånden som din virksomhed udvikler sig, hjælper vi dig med at opgradere dine sikkerhedsløsninger til dine behov. På den måde kan du altid føle dig tryg og udelukkende fokusere på din virksomhed.

Vi kan tage ansvaret for hele projektet fra installation, servicering og operatørservice – eller blot dele af kæden. Det hele afhænger af, hvordan dine behov ser ud. du får én kontaktperson og én leverandør. Nemt og enkelt.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.