Skip to main content

Brandsikring

Vi har stor erfaring med brandsikring, og det afspejler sig i vores services. Vi er erfarne, men vi står aldrig stille. Vi er altid på udkig efter det nyeste og bedste udstyr, så din virksomhed får den stærkeste brandsikring, som samtidigt styrker trygheden på jeres arbejdsplads.

Med det rette udstyr øger du brandsikkerheden på din arbejdsplads  

Brand kan forebygges ved hjælp fra forskelligt brandslukningsudstyr. Det er derfor vigtigt at finde det helt rigtige udstyr, som matcher jeres behov som virksomhed, så I kan føle jer trygge på arbejdspladsen. 

 

Undgå et potentielt produktionsstop med ordentlig brandsikring

Det kan være en dyr fornøjelse at have brand i virksomheden, fordi den ikke kan levere i den tid, genopbygningen står på. Derfor er det vigtigt at brandsikre arbejdspladsen - især hvis du har større lagerarealer eller kontorområder. Det gør du ved at have det rigtige udstyr, af den rigtige type, på det rigtige sted.

4 redskaber der er vigtige, når du skal bekæmpe brand på arbejdspladsen

  • WaterMist. En WaterMist er dit primære redskab, hvis der opstår brand. Eksempelvis hvis der går ild i kontorets printer, borde, reoler eller papirfaciliteter.
  • Kulsyreslukker. En kulsyreslukker er dit primære redskab, hvis der opstår brand i forbindelse med et udslip af brandfarlige væsker og kemikalier eksempelvis i et laboratorium.
  • Brandslange med tilhørende brandskab.* En brandslange er et effektivt redskab til at etablere en indledende slukning.
  • Brandtæppe. Et brandtæppe er særligt essentielt for dig, som har et køkken på arbejdspladsen. Der kan opstå mindre brande i gryder eller der kan gå ild i en persons tøj, og der kan et brandtæppe nemt og hurtigt slukke ilden.

*brandskabet kan kombineres med et sideskab, hvor du kan placere en brandslukker. Du slår altså to fluer med et smæk og sikrer de bedste redningsmuligheder for dig og dine medarbejdere.

Hvorfor skal jeg anskaffe en brandslukker?  

En brandslukker er det absolut mest anvendte brandslukningsudstyr i Danmark. Alle brande starter i det små og ofte ved at nogen på arbejdspladsen eksemplevis har glemt at slukke kaffemaskinen. Heldigvis kan de små brand stoppes eller begrænses tidligt, så du undgår uoverskuelige skader. Med en brandslukker er du og dine medarbejdere i stand til at gribe ind og slukke en brand, inden branden vokser sig for stor, og brandvæsnet bliver nødt til at rykke ud

 

 

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede