Skip to main content

Brandsikring til erhverv

Få professionel brandsikring til din virksomhed med det rette brandslukningsudstyr. Securitas tilbyder alt inden for brandsikring, bl.a. brandslukkere,  brandtæpper og øvrigt brandmateriel. Vi har stor erfaring med passiv brandsikring, og dét afspejler sig i vores services. Bliv klogere på brandsikring til virksomheder og erhverv her.

En brandslukker hænger monteret på en væg i en virksomhed, der har professionel brandsikring til virksomheder fra Securitas

Derfor skal du have brandsikring i din virksomhed

Den rette brandsikring er altafgørende, hvis der opstår en brand i din virksomhed. Først og fremmest hjælper brandsikringen med at beskytte dine medarbejdere mod skader ved brandfare, men den kan også være afgørende i forhold til at begrænse eller stoppe en brand, hvis den opstår. 

Fem primære fordele ved brandsikring:

 • Øger sikkerheden og trygheden for dine medarbejdere
 • Beskytter din virksomheds værdier, inventar og lokaler
 • Reducerer risikoen for driftsafbrydelser
 • Muliggør hurtig genoptagelse af forretningen efter en hændelse
 • Gør det muligt at begrænse at stoppe en opstået brand
Ild eller brand opstår
Hurtig opdagelse og indgreb med det rette brandslukningsudstyr er essentielt for at beskytte mennesker og ejendomme, samt for at begrænse skaden.
Begræns eller stop skaden
Brandslukningsudstyr som brandtæpper og WaterMist arbejder sammen for at opdage og bekæmpe brande, hvilket sikrer en hurtig respons og mindsker skader.
Forebyg driftsstop
Effektiv brandsikring minimerer risikoen for kostbare nedlukninger, særligt for virksomheder med omfattende lagerarealer eller kontorlokaler.
Undgå personskader
Specifikt udstyr, såsom brandslukkere og brandslanger, sikrer en målrettet indgriben, hvilket er afgørende for undgå skader på medarbejdere eller værdier.
Flere forskellige typer af brandslukkere og et brandtæppe fra Securitas Brand

Hvilket brandslukningsudstyr tilbyder Securitas?

Brandsikring, herunder selve brandslukningsudstyret, består typisk af flere komponenter, der arbejder sammen for at opdage, bekæmpe og inddæmme brande. Hos Securitas leverer vi alle typer for brandslukningsudstyr, til både større og mindre virksomheder.

Vores udvalg omfatter bl.a.:

 • Brandslukkere af alle typer
 • Brandtæpper i flere størrelser
 • Slangevinder og slangeskabe
 • Redningsstiger
 • Førstehjælpsudstyr

Vil du have et tilbud på brandslukningsudstyr til din virksomhed?

Uanset størrelsen på din virksomhed, eller branchen du er i, kan Securitas hjælpe dig med at sikre den og skabe tryghed. Vi har flere forskellige typer af brandsikringsløsninger, der også kan kombineres med vores øvrige portefølje af services.

Ring til os

Brandpakker

Få en brandpakke, der passer til din virksomhed med mulighed for at kombinere flere forskellige typer brandslukkere og brandtæpper. Vores dygtige brandteknikere rådgiver dig på monteringsdagen, så du får den helt rigtige løsning.

Lille brandpakke

85,-
pr. md.
 • 2 valgfrie brandslukkere
 • Gratis levering og montering
 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn
 • Ombytning af slukker i forbindelse med lovpligtig trykprøvning
 • Lovpligtige skilte

Mellem brandpakke

125,-
pr. md.
 • 3 valgfrie brandslukkere
 • Gratis levering og montering
 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn
 • Ombytning af slukker i forbindelse med lovpligtig trykprøvning
 • Lovpligtige skilte

Stor brandpakke

199,-
pr. md.
 • 5 valgfrie brandslukkere
 • Gratis levering og montering
 • Årligt lovpligtigt serviceeftersyn
 • Ombytning af slukker i forbindelse med lovpligtig trykprøvning
 • Lovpligtige skilte

Vores udvalg af brandslukkere

Securitas kan levere alle typer af brandslukningsudstyr. Herunder finder du noget af det, vi oftest anbefaler til virksomheder. Hvis du har brug af andet udstyr, end det viste, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7226 8310 for at høre mere.

 • Pulverslukker

  Vores pulverslukkere er ideel til at bekæmpe brande i forskellige klassifikationer og er samtidig er den meget brugervenlige, selv for uerfarne brugere. Pulverslukkeren står som en af markedets mest effektive brandslukkere. Den bringer tydelige fordele med sig, der giver dig øget kontrol, når det gælder at håndtere en brand.

 • Vandtågeslukker

  WaterMist brandslukkeren er det optimale valg for brande i klasse A (fast materiale). Den indeholder destilleret vand, forvandlet til fin vandtåge via dyse og spredt med højt tryk. Små dråber i vandtågen absorberer hurtigt varme, mere effektivt end almindeligt vand i konventionelle vandslukkere. Dette køler branden og området omkring hurtigere, markant reducere ildens spredning.

 • Kulsyreslukker

  Kulsyreslukker (CO2-slukker) egner sig til brandklasse B og er ideel ved elektriske installationer som el-tavler og ladestationer. CO2, tungere end luft, skaber en "kulsyresne" ved fordampning, midlertidigt fortrængende luft og slukker branden. Dog mindre effektiv udendørs pga. tilførsel af ilt. Kulsyresneen er under 70°C og må aldrig rettes mod personer.

 • Vandslukker

  Vores vandslukkere indeholder destilleret vand og er hele 10 gange mere effektiv end en almindelig spand vand. De imponerer med en betydeligt større præcision, hvilket øger deres effektivitet markant. Ved at anvende denne vandslukker vælger du det mest skånsomme slukningsmiddel og kan fuldstændigt undgå brugen af skumslukkere, der ofte indeholder miljøskadelige fluorstoffer.

 • Brandslukker til bil

  De forskellige brandrisici, der findes i din bil (olie, gas, elektriske ledninger og polstring), betyder, at brandslukkeren skal kunne håndtere forskellige brandklasser. ABC-pulver er det optimale slukningsmiddel. Med en kompakt størrelse på 2,5 kg er denne brandslukker undtaget fra kravet om periodisk trykprøvning ifølge lovgivningen, som gælder for større brandslukkere. Den er også velegnet til brug i erhvervskøretøjer.

 • Fritureslukker

  Friturebrande udgør en særlig udfordring og er fortsat årsag til mange køkkenbrande. Dette skyldes bedre isolering i friturekogere og ændret sammensætning af vegetabilske olier. Konventionelle brandslukkere som pulverslukkere og kulsyreslukkere er ineffektive til slukning. Nogle kan endda forværre skaden. F6 Friture brandslukker er designet specifikt til effektiv slukning af friturebrande, hvilket gør den ideel til restauranter og cafeer.

Securitas-tekniker efterser en brandslange i en virksomhed

Øvrigt brandslukningsmateriel

I tillæg vores sortiment af brandslukkere, kan vi også hjælpe din virksomhed med mange andre former for brandmateriel. Vi leverer bl.a. brandslanger, slangeskabe, brandskabe, redningsstiger, alt inden for førstehjælpsudstyr og tilbyder derudover også både kurser i brandbekæmpelse og førstehjælp.

Securitas-vagt efterser en brandslukker monteret på en væg i en virksomhed

Med det rette udstyr øger du brandsikkerheden på din arbejdsplads

Brand kan forebygges ved hjælp fra forskelligt brandslukningsudstyr. Det er derfor vigtigt at finde det helt rigtige udstyr, som matcher jeres behov som virksomhed, så I kan føle jer trygge på arbejdspladsen. Securitas er et betroet bandsikrings firma, med mangeårig ekspertise i brandsikring. Her giver dig nogle god råde:

Undgå et potentielt produktionsstop med ordentlig brandsikring

Det kan være en dyr fornøjelse at have brand i virksomheden, fordi den ikke kan levere i den tid, genopbygningen står på. Derfor er det vigtigt at brandsikre arbejdspladsen - især hvis du har større lagerarealer eller kontorområder. Det gør du ved at have det rigtige udstyr, af den rigtige type, på det rigtige sted.

En brandmand fra Securitas med hjelm nummer 24 taler i en walkie-talkie, sandsynligvis koordinerer han en indsats under en nødsituation, med en bygning i baggrunden.

Hvorfor skal jeg anskaffe en brandslukker?

En brandslukker er det absolut mest anvendte brandslukningsudstyr i Danmark. Alle brande starter i det små og ofte ved at nogen på arbejdspladsen eksemplevis har glemt at slukke kaffemaskinen.

Heldigvis kan de små brand stoppes eller begrænses tidligt, så du undgår uoverskuelige skader. Med en brandslukker er du og dine medarbejdere i stand til at gribe ind og slukke en brand, inden branden vokser sig for stor, og brandvæsnet bliver nødt til at rykke ud. 

Hvis du vil høre om vores udvalg af brandslukningsudstyr, brandanlæg, brandkurser eller øvrige af vores løsninger, kan du ringe til vores salgsafdeling på telefon +45 7226 8310 eller skrive til os på salg@securitas.dk

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
 • Ofte stillede spørgsmål om brandslukningsudstyr

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.