Skip to main content

Vil du også gerne have tilfredse og trygge medarbejdere?

Føler alle i din virksomhed sig trygge? Når du tager dig af dine medarbejderes sikkerhed, er det ret sandsynligt, at de også tager sig bedre af din virksomhed. Og hvis du sørger for, at der ikke sker noget, kan de fokusere på at passe deres arbejde. Bliv klogere på forholdet mellem medarbejdertilfredsheden og sikkerheden i din virksomhed.

Udgivet

Forbedret medarbejdertilfredshed

Medarbejdertilfredshed er blevet grundigt undersøgt gennem mange år og verden over. Resultaterne er superinteressante, og er obligatorisk læsning for dig, der godt ved, at tilfredse medarbejdere er en forudsætning for at skabe succes for din virksomhed.

Vær sikker på, at det basale er i orden

Der er mange veje til dine medarbejderes hjerter. Selvfølgelig skal alt det basale være i orden, når vi taler medarbejdertilfredshed: arbejdstider, løn, firmakultur, kommunikation og ledelse er hjørnestenene, som alt andet bygger på. Men hvad er ellers uundværligt, når du vil skabe en sikker og tryg arbejdsplads? Når alt det basale er på plads, og frynsegoderne delt ud, hvilke grundlæggende behov mangler så stadig at blive opfyldt? Hvordan får du succes – og får tallene i den interne tilfredshedsmåling til at gå gennem loftet?

 

Sikkerhed frem for alt

Det er ligesom med alt andet i vores liv. For at blomstre, er vi nødt til at føle os sikre. Mad og drikke og tag over hovedet er uundværligt, hvis vi vil overleve. Følelsen af tryghed og sikkerhed giver os mulighed for at udleve vores fulde potentiale. At skabe medarbejdertilfredshed og få mest muligt ud af dine medarbejdere kræver, at de føler sig sikre i alle betydninger af ordet.

 

Sikkerhed. Jeg kan lide det – hvad er det?

Sikkerhed på jobbet er måske ikke så simpelt, som det lyder. Nogle af dine medarbejdere vil ikke skænke sikkerhed en tanke, andre leder som det første efter nødudgangen, når de begynder i din virksomhed. Hemmeligheden er at have sikkerhedsforanstaltninger på plads. Fortæl dine medarbejdere, hvor højt sikkerheden prioriteres. Dine medarbejdere bliver simpelthen mere tilfredse, når de ved, at de er en på sikker arbejdsplads, og at ledelsen går op i sikkerheden. Fra brandalarmer til alle slags basis sikkerhedløsninger og vedligeholdelse.

 

Sikkerhed på arbejdspladsen

At få dine medarbejdere til at føle sig trygge på arbejdspladsen forudsætter nogle grundlæggende sikkerhedsløsninger – men der er en forskel, afhængig af hvilken type virksomhed, du har. For eksempel er der forskel på, hvor meget sikkerhed en lille detailforretning og et lager kræver. Hvis du har en detailforretning, anbefaler vi overvågning 24/7. Har du et lager, hvor personalet har skæve arbejdstider og nogle gange arbejder alene? Så kan yderligere sikkerhed være en god ide. Alt dette er vigtige overvejelser, når du introducerer sikkerhed på arbejdspladsen.

Sådan starter du på at gøre dine medarbejdere trygge og sikre

Rom blev ikke bygget på en dag. Du kan altid lægge ud med en mindre alarmpakke og en basis sikkerhedsløsning. Det kan forebygge indbrud på en lille lokation – for eksempel en detailforretning eller et kontor. Et alarmpanel med sirene, en åbningskontakt, en bevægelsessensor med kamera, enkel installation, overvågning fra kontrolcentral 24/7, service og vedligehold og fri vagtservice med hurtig udrykning. Det er vores basismodel, som vi arbejder ud fra, når vi sikrer, at din virksomhed har den nødvendige sikkerhed. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du altid læse vores guide, hvor vi gennemgår alle de vigtige ting, du skal vide, når du vælger en sikkerhedsløsning til din virksomhed.

 

Lad dine medarbejdere vide, at de er sikre

Uanset omfanget af din sikkerhedsløsning, er det vigtigt at fortælle dine medarbejdere , at der ikke sker dem noget, og at du passer på dem. Eller snarere vise dem, at de ikke behøver at bekymre sig om sikkerheden. Den er der styr på– så de kan tage sig af virksomhedens forretning. Og er det ikke præcis, hvad tryghed og sikkerhed handler om?

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.