Skip to main content

3 grunde til at vælge videoovervågning som bilforhandler

Flere bilforhandlere døjer med indbrud, hvor tyvene fx klipper hegnet op med en boltsaks og stjæler bilernes fælge, forlygter eller airbags. Omkostninger, som hurtigt kan koste dig op til 50.000 kr. i reparation. Hvordan kan du forebygge indbrud i din bilforretning? Det kan du med videoovervågning.

Udgivet
19 januar 2021 13:26

 

Vores sikkerhedsekspert Danny Nordentoft giver 3 gode grunde til, hvorfor du skal overveje videoovervågning som en del af dit sikkerhedsset-up 

Danny Egedahl Nordentoft er i dag salgschef for Totalløsninger hos Securitas Danmark og har arbejdet med tekniske sikkerhedsløsninger i mere end 15 år. Til daglig rådgiver han private og offentlige virksomheder om bl.a. videoovervågning, overvågningssystemer, adgangskontrol og tyverialarmer.

 

 

1. Videoovervågning er dine ekstra øjne efter lukketid 

 
Hvad sker der efter mørkets frembrud, når dit personale har lukket bilforretningen? Ved hjælp af termiske kameraer, der kan opfange bevægelse, kan vi proaktivt forebygge indbruddet. Hvis tyvene forsøger at kravle over det fysiske hegn, så opfanger kameraerne med det samme bevægelsen og sender en alarm til kontrolcentralen. Ved hjælp af opsatte højtalere kan vores operatører på kontrolcentralen hurtigt anråbe tyvene, før de stikker af med dine dyre fælge, katalysatorer eller airbags.  
 
 
 

2. Fjernvagten kan lave videorunderinger flere gange i døgnet 
 

Ønsker du et øget fokus på dine bilers sikkerhed, så kan du overveje at få en fjernvagt fra kontrolcentralen til at lave virtuelle videorunderinger flere gange i døgnet på din lokation. Han gennemgår de forskellige kameraer og ser efter, om der er noget mistænksomt. Det betyder, at du ikke skal tænke på, om der kommer ubudne gæster midt om natten, for vi holder øje 24/7 og kan hurtigt anråbe tyvene 
 
 

3. Supplér med en fysisk vagt og øg din brandsikkerhed  

 
Vi anbefaler at supplere din videoovervågning med en fysisk patruljevagt, der kan gå en lukkerunde på din p-plads og indenfor ved showroomet. Han kan tjekke, om kaffemaskinen er slukket, vinduer og døre er låst af, alarmer er tilkoblet korrekt og om hegn og port er lukket forsvarligt. Hvis der fx er et el-apparat, som dine medarbejdere har glemt at slukke, kan vores fysiske vagt opfange brandlugten, hvis der skulle udbryde brand.  

 

Alt i alt, er det en god idé som bilforhandler at kombinere både videoovervågning og fjernvagt med en fysisk vagt, så du er sikker på at være dækket fra flere vinkler.  

 

Vil du vide mere om videoovervågning og hvordan vi kan hjælpe dig med at passe på din bilforretning? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7226 8310 

 

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.