Skip to main content

3 grunde til patruljevagter er uundværlige

Sikkerhedsteknologien udvikler sig med en rasende fart, og det virker som om, man kan klare det meste med en teknisk sikkerhedsløsning i dag. Så det kan virke som en overflødig luksus, at have en patruljevagt til at gå en lukkerunde eller gør det?

Udgivet
05 september 2019 14:57

 

Alt kan lade sig gøre – men det giver ikke altid mening

Svaret er både ja og nej. Spørger man vores Solutions Designere, kan tekniske sikkerhedsløsninger i princippet gøre næsten alt det, som en patruljevagt gør. Men det kan blive både dyrt, omfattende og unødvendigt for dig som kunde. Noget så simpelt som vindueslukning er et godt eksempel. Her i sommermåneder ser vi, at rigtigt mange af vores kunder glemmer at få lukket alle vinduerne, når de går hjem. Og ja, i princippet kan du godt få installeret et system, der automatisk lukker dine vinduer. Men for de fleste kan det bedre betale sig at lade en patruljevagt gøre det. Så får de også slukket lys, kaffemaskiner og elektronik samtidig. Og vores patruljevagt tilkobler selvfølgelig alarmen korrekt, før han går.

 

Det er ikke alt, et overvågningskamera fanger

Vores intelligente overvågningsløsning, der er koblet op til vores Kontrolcentral, er fantastisk til at opfange og anråbe ubudne gæster. Men indbrud er ikke det eneste sikkerhedsmæssige problem, din virksomhed kan have. Vandskader er et alvorligt eksempel på noget, som er svært at opfange med et kamera. Vores patruljevagter har flere gange oplevet at komme ud til kunder, hvor de pludselig stod i vand til anklerne – uden at alarmen eller videoovervågningen havde opfanget det. Den slags vandskader kan ødelægge elektronik, bygning og interiør, hvis de ikke bliver opdaget hurtigt. Et andet problem kan være fyret, som vores patruljevagter også kontrollerer, så det kører hele vinteren igennem. Og så er der de ting, som kameraerne opfanger, men ikke forstår. Fx en ukendt varevogn. Et kamera vil ikke undre sig over, at der pludselig holder en varebil nær IT-afdelingen. Men den årvågne patruljevagt kender normalbilledet, ved at bilen ikke hører til, og husker samtidig, at virksomheden lige har fået leveret en sending nye iPads. Så vil vores patruljevagter følge op og kan på den måde være med til at forhindre indbrud, før de sker.

 

Gør alt det, andre ikke gør

Patruljevagter er selvfølgelig først og fremmest en sikkerhedsløsning. Men vi er også hos vores kunder for at hjælpe, og derfor assisterer vi gerne med alle de andre opgaver, det kan være svært at få løst. Fx hejser vi flag hos mange kunder. Det skal nemlig gøres ved solopgang, og det er ikke altid, at medarbejderstaben lige omfatter en så morgenfrisk person. Vi kan også hjælpe med at lukke leverandører eller håndværkere ind, alt efter behov. Det er noget, vi aftaler med hver enkelt kunde.

Vil du vide mere om vores patruljevagter eller de andre typer af vagter, vi tilbyder? Så læs mere her.

Kan du godt se fornuften i en patruljevagt? Så kontakt vores salgsafdeling for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.