Skip to main content

Videoovervågning på solceller

Vidste du, at du kan få videoovervågning, som kører på ren sol- eller vindenergi? Vi har spurgt vores tekniske sikkerhedsekspert Danny Egedahl Nordentoft, hvad videoovervågning på solceller egentlig er, og hvilke fordele du kan få ved at vælge det, som en del af din sikkerhedsløsning.

Udgivet
25 august 2020 11:13

Hvad er grøn videoovervågning?

Danny Egedahl Nordentoft er i dag salgschef for Totalløsninger hos Securitas Danmark og har arbejdet med tekniske sikkerhedsløsninger i mere end 15 år. Til daglig rådgiver han private og offentlige virksomheder om bl.a. videoovervågning, overvågningssystemer, adgangskontrol og tyverialarmer.

Hvad er videoovervågning på solceller?

”Når vi snakker mindre klimabelastende videooverovervågning, så er der tale om en form for mobile løsninger, hvor man ved hjælp af alternative energikilder kan forsyne sine videoprodukter”, siger Danny Egedahl Nordentoft.

Du kender nok traditionel videoovervågning, som forsynes ved hjælp af elektricitet, men har du en byggeplads eller et andet åbent område uden strøm, så skal du tænke i andre baner. Her er grøn videoovervågning en mulighed. Det er en bæredygtig løsning, da den kører på solceller eller vindenergi. I nogle tilfælde faktisk en kombination af begge.

Du kan kalde det grøn videoovervågning, men du kan også kalde det grøn fjernvagt. Da videoovervågningen styres fjernt fra vores kontrolcentral. Skulle der opstå aktivitet på din byggeplads, sender videokameraerne besked til vores medarbejdere på kontrolcentralen, som kan anråbe en potentiel ubuden gæst på området, før de sender en patruljevagt ud.

 

Hvilke fordele er der? 

”En af fordelene ved at vælge en grøn videoløsning er selvfølgelig, at du får tænkt hele miljøaspektet ind i sikkerhedsløsningen. Og så har man ligesom taget stilling til det, og det kan der være nogle virksomheder, som netop vælger af den årsag”, siger Danny. 

Udover videoovervågningen kan være en del af en større klimastrategi for virksomheden, kan en anden årsag være, at der ikke er strømtilslutning til rådighed.

”Med den her løsning kan vi superhurtigt sætte løsningen op, selvom der ikke er noget strøm i nærheden. Så det er en konkret fordel. Vi har fx en konkret kundesag, hvor der ikke er noget strømforsyning tilgængeligt i det ønskede overvågningsområde. Der har vores kunde faktisk sparet omkring 120.000 kilo CO2 på et år ved at implementere grøn videoovervågning i stedet. Så det giver god mening ud fra et miljøperspektiv”, fortæller Danny.

For at opsummere pointerne, så er videoovervågning på solceller til dig, som gerne vil træffe en miljøbevidst beslutning til dit sikkerhedsset-up. Men det er også en løsning, som giver dig en fordel, hvis din byggeplads eller dit område ikke har strømforsyning. Videoløsningen kører på solceller eller vindenergi, og vores kontrolcentral kan nemt holde øje med dit område.

Vil du vide mere om grøn videoovervågning? Så er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefonnummer +45 7226 8310

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.