Skip to main content

Housewarming gik op i røg

Securitas’ nordsjællandske mobile afdeling har netop åbnet dørene op for nye kontorlokaler i Kokkedal Industripark 38 efter mere end 10 år i Birkerød, hvor det nu tidligere kontor lå. Det krævede naturligvis en Housewarming.

Udgivet
23 maj 2019 00:00

 

Derfor inviterede Securitas til åbent hus i Kokkedal for alle områdets erhvervsmæssige naboer med street food, rundvisning i de nye omgivelser samt en smagsprøve på de mange tekniske muligheder for sikring af virksomheder.

Kampen mod røgkanonen

Derudover var der indlagt en lille konkurrence, hvor gæsterne kunne opleve sikringseffekten af røgkanoner. De skulle nemlig forsøge at finde skjulte gaver i vægterrummet, men der var et twist – alarmen gik, så snart de trådte ind i rummet. Så konkurrencen blev et kapløb mod tiden, før røgkanonerne gjorde det fuldstændigt umuligt at se frem for sig. Så selvom deres udsyn var begrænset, stod det lysende klart, at sikring med røgkanoner på effektiv vis besværliggør et indbrud og beskytter kundernes værdier. For selvom det lykkedes for flere af gæsterne at finde et par af de seks udlagte gaver inden for de første 15 sekunder, så var det også slut derefter. De måtte ganske enkelt opgive at fortsætte, da det var umuligt at orientere sig i den tætte, men ufarlige røg.

Mulighed for hurtigere reaktion

En tilfreds Branch Manager i Securitas, Ronen Gabriel Leon, kunne glæde sig over åbningen, og han udtrykte begejstring over den nye lokation i Kokkedal. - Ikke et ondt ord om vores gamle lokaler i Birkerød, men lokationen i Kokkedal er bare lige den tand bedre set ud fra vores synspunkt som vagtvirksomhed, og det var derfor et naturligt skridt for os at tage at flytte hertil, lød det Ronen Gabriel Leon, som har det overordnede ansvar for Securitas Sjælland. Den daglige ledelse og drift af Securitas i Kokkedal vil blive varetaget af Driftsleder Johnny Løvhøj, og han forklarede, hvorfor Kokkedal er et interessant sted. - Én af vores mange opgaver er blandt andet at respondere hurtigt på en alarm, og her er Kokkedal helt unik i dens placering, da vi har Helsingør-motorvejen og Isterødvejen lige ved siden af os. Det er vigtige færdselsårer i forhold til vores udrykninger, og den nye placering kan være med til at nedkorte vores i forvejen korte responstid yderligere til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere, fortalte Johnny Løvhøj om valget af Kokkedal. Securitas' nye driftskontor ligger i Kokkedal Industripark 38, 1. sal, 2980 Kokkedal.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.