Skip to main content

Tryghed og fleksibilitet er for RAIS A/S patruljevagter

RAIS A/S har haft en patruljevagtsløsning fra Securitas i mere end 25 år, og ifølge Birger Jensen, IT & Driftschef, er det den personlige kontakt og de små ekstra services, der får Securitas til at skille sig ud. Læs mere om, hvordan Securitas’ patruljevagter og ikke mindst den faste kontaktperson er med til at skabe tryghed og sikkerhed.

Udgivet
29 marts 2021 11:54

Løsningen følger med tiden og revideres efter behov

RAIS A/S producerer luksuspejse, brændeovne og udendørsløsninger med fokus på nordisk design og god kvalitet. Deres produktion er lokaliseret i Frederikshavn, hvor de også har lagerbygninger til produkter. Dette giver med mange bygninger, skiftende arbejdshold og sæsonbelastning en del ting at holde styr på for IT & Driftschef Birger Jensen. Et område, han ikke skal bekymre sig om, er dog sikkerheden! Den står Securitas’ patruljevagt for. En aftale, der giver mange fordele for Birger. Han fremhæver specielt den fleksibilitet, han oplever, når han henvender sig til sin mangeårige kontaktperson fra Securitas, Michael Thomsen.

 

Jeg har faktisk lige skrevet til Michael her inden vores møde, fordi jeg jo helt havde glemt, at det er Påske i næste uge, så vi får brug for mere rundering. Michael har selvfølgelig allerede fikset den for os som altid.”, fortæller Birger.

 

For Birger er den tætte kontakt med Securitas og Michael samt den årlige gennemgang af RAIS’ A/S’ sikkerhedsbehov og muligheden for dag til dag ændringer, som nye behov opstår med til, at sikkerheden hele tiden følger med tiden og er opdateret. Løsningen er skræddersyet efter RAIS A/S’ behov og skaleres efter spidsbelastningsperioder. Derfor er det vigtigt med en kontaktperson som Michael, der hurtigt og effektivt tager hånd om ændringer. ”Hvis vi har brug for det, så træder alle ændringer i kraft til næste rundering. Det er rigtig god service.” Siger Birger Jensen.

 

 

 

Faste patruljevagter og den lille ekstra opmærksomhed

Birger fremhæver også, at det gør meget for trygheden, at patruljevagterne, der foretager runderingen, er de samme, så de kender bygningerne og området. De ved lige præcis, hvor der ofte er brug for et ekstra tjek og kan hurtigt spotte, om noget ikke er, som det plejer. Her er patruljevagterne specielt gode til under runderingen lige at give eftersynet et ekstra niveau ved ikke ”blot” at se efter mistænkelig adfærd. De tjekker under deres besøg også f.eks. om døre og vinduer er lukkede og låst, og har blandt andet været medvirkende til, at en vandskade blev opdaget, før den gjorde for meget skade på bygninger og inventar.

 

Den daglige rapport, vagten laver efter runderingen, er ifølge Birger yderligere med til at skabe tryghed og et eksempel på patruljevagtens gode arbejde. Her fortæller han, at han hver dag tjekker rapporten og bruger den til at se, om der er særlige steder på matriklen eller tider på dagen, hvor der sker hændelser. Det kommer RAIS A/S til gode på uventede måder. Birger fortæller: ”Vi har faktisk lige haft besøg af arbejdstilsynet, hvor det er vigtigt med fri adgang til flugtveje. Og der kunne jeg se i rapporten fra dagen før, at vagten have fundet en flugtvej, der var blokeret, og havde indrapporteret det. Så det var jo heldigt, han var så opmærksom!”.

 

Skal Securitas’ opmærksomme vagter også stå for sikkerheden i din virksomhed? Få mere at vide om patruljevagt eller andre vagtløsninger perfekt tilpasset dine behov. Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag på telefonnummer +45 7226 8310.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.