Skip to main content

Pressemeddelelse: Securitas opkøber Samca Vagt

Securitas og Samca Vagt har i dag indgået aftale om, at Securitas overtager Samca Vagts aktiver. Det betyder, at Securitas ikke kun overtager en samarbejdspartner gennem mange år og en sund forretning, men også styrker vores landsdækkende patruljeberedskab.

Udgivet
25 januar 2021 10:19

 

Samca Vagt har i årevis været en af Securitas’ samarbejdspartnere og underleverandører. Samca Vagt har altid haft styr på tingene og leveret et højt niveau af service – og det passer til Securitas’ forretning. Det har i dag kulmineret i en aftale om, at Securitas opkøber alle Samca Vagts’ aktiver. Samca Vagt har haft et stærkt afsæt og aftryk i store dele af Jylland, lige fra Viborg, Skive, Thisted til Holstebro mf., et område, som Securitas ikke har haft tilstedeværelse i – indtil i dag.

Forhenværende direktør i Securitas, Tom Laursen, glæder sig over opkøbet. ”Det glæder mig, at vi kommer ind og får en endnu større landsdækkende tilstedeværelse med vores patruljeberedskab. Derfor har dette opkøb stor betydning og giver os muligheden for at udvikle på et område, som vi ikke havde udsigter til før, og det gør mig glad, at det er sammen med en sund virksomhed som Samca Vagt.”

Securitas overtager fra dags dato Samca Vagts medarbejdere og kunder, og har stor fokus på at få indsluset både kunder og medarbejdere på den bedst mulige måde og glæder sig til at tage imod dem.

Ved spørgsmål kontakt presseansvarlig: Nanna Høyberg Pedersen, 2338 6074.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.