Skip to main content

Tre nemme måder at få mere sikkerhed i din virksomhed

Måske kender du godt udfordringen med ”lone workers”, der skal forlade arbejdspladsen sent og i mørke, eller nogle af de andre problematikker der opstår i takt med kravet om, at virksomheder skal være mere tilgængelige på alle tider af døgnet.

Udgivet
04 oktober 2019 00:00

 

Det bliver mere og mere kompliceret at drive forretning og virksomhed. Lange åbningstider, leverancer på alle tider af døgnet og omfattende, åbne udendørsarealer giver tilsvarende komplicerede sikkerhedsbehov. Måske kender du godt udfordringen med ”lone workers”, der skal forlade arbejdspladsen sent og i mørke, eller nogle af de andre problematikker der opstår i takt med kravet om, at virksomheder skal være mere tilgængelige på alle tider af døgnet og mere agile i deres produktion? Så vil det måske overraske dig, at der findes en helt ukompliceret løsning på sikkerhedsproblemerne. En løsning, der måske ikke engang kræver en ændring i jeres eksisterende sikkerhedsset-up.

Securitas Kontrolcentral tilbyder nemlig fjernvagtsløsninger, der fungerer gennem din videoovervågning. Så har du i forvejen videoovervågning, kan du få den koblet op til en af vores Kontrolcentraler, så kan du sandsynligvis øge sikkerheden i din virksomhed markant – uden omfattende ændringer i jeres set-up. 

 

Fra bindeled til beskyttelse

”Hvor Kontrolcentralerne før i tiden udelukkende var bindeleddet, der sendte et alarmsignal videre fra alarmanlægget og ud til den nærmeste patruljevagt, så kan vi i dag spille en langt mere proaktivt beskyttende rolle ude hos vores kunder,” siger Jesper Veit, ansvarlig for Kontrolcentralerne hos Securitas. ”Vores operatører er alle udannede vagter, så det er jo helt oplagt, at integrere fjernvagtsløsninger i arbejdet på Kontrolcentralerne.”

Men hvad består en fjernvagtsløsning så helt konkret af? Jesper Veit fremhæver tre specifikkes services:

 

Videorunderinger

Har du en videoovervågningsløsning, der er koblet op på vores Kontrolcentral? Så kan du få vores operatører til at foretage sikkerhedsrunderinger i din virksomhed gennem overvågningskameraerne på aftalte tidspunkter. Så gennemgår de samtlige lokaler og områder, og undersøger, at alt er som forventet. Videorunderinger kan være et stærkt supplement til vores patruljevagtstilsyn, hvor patruljevagterne kan gå en lukkerunde først på aftenen og lukke vinduer og døre samt evt. tilslutte virksomhedens alarmanlæg. Derefter kan vores Kontrolcentral foretage videorunderinger på aftalte tidspunkter natten igennem og tjekke, at virksomheden og dine værdier fortsat er sikret.

 

Videoledsagelse af ansatte

Lange åbningstider og lav bemanding i ydretimerne er præmissen i flere og flere virksomheder i dag, fx i supermarkeder eller på tankstationer. Hvis du gerne vil sikre, at dine medarbejdere ikke er utrygge på vejen fra arbejdspladsen til deres bil, så har du nu muligheden for at gøre det gennem jeres videoovervågning. Dine medarbejder kan melde deres afgang til vores Kontrolcentral, så kigger vores operatør med gennem overvågningskameraet og sikrer, at udgangen (og området omkring udgangen) er ledigt, inden de forlader virksomheden. Det er en simpel løsning, der giver stor tryghed for de ansatte.

 

Ind- og udlukning af leverandører

Vores Kontrolcentraler kan hjælpe dig med at styre din port og lukke leverandører ind og ud af din virksomhed gennem videoovervågning. Med et kamera og en mikrofon i porten, kan leverandører kontakte Kontrolcentralen, præsentere sig med navn, billede-dokumentation og sikkerhedskode og derefter blive lukket ind i din virksomhed. På den måde har din virksomhed altid åbent, også i jeres lukketid.

”Der er selvfølgelig mange flere muligheder med fjernvagtsløsningerne, og vi kan jo i høj grad skræddersy dem til de enkelte kunders behov,” siger Jesper Veit, ”efterhånden er det ikke længere teknologien, men kun fantasien, der sætter grænserne”.

Vil du vide mere om vores fjernvagtsløsninger på Kontrolcentralen, så kontakt vores salgsafdeling på salg@securitas.dk.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.