Skip to main content

Hvilken branche er du i?

Vi er sat i verden for at sikre, at der ikke sker noget med din virksomhed. Det gør vi med vores ekspertviden om sikkerhed og vores mangeårige erfaring med at lave sikkerhedsløsninger til både små og store virksomheder på tværs af brancher. Uanset om din virksomhed er et kontor, restaurant, butik, lager... så leverer vi den rette sikkerhed.

Små virksomheder

Kontorer

Når du står for driften af en kontorvirksomhed, er der mange ting, der kæmper om din opmærksomhed. Dine medarbejdere og kunder kommer naturligvis først, og du skal helst ikke bruge tid på at spekulere på jeres sikkerhed. Med en skræddersyet sikkerhedsløsning sørger vi for, at kontoret og al dets elektronik er sikret mod uønskede besøgende. Og når din virksomhed vokser, følger vores løsninger med, og vedbliver at holde jer sikre.

Læs mere om vores tilbud til kontorer

Engrosvirksomhed

Ved nattetid kan et lager tiltrække det forkerte klientel, og dine mange kvadratmeter kan være fyldt med kostbare produkter, der kræver en ordentlig sikkerhedsløsning. Både når det kommer til alarmer og brandsikkerhed har vi en løsning, der passer til din virksomhed. Med fri vagtudrykning, overvågning 24/7 og en fuld serviceaftale sikrer vi, at du har én ting mindre at bekymre dig om.

Læs mere om vores tilbud til engrosvirksomheder

Butikker

Butikker tiltrækker også folk efter lukketid, men vi sikrer, at der ikke er nogen, der besøger din detailforretning i nattens løb. Vi er nemlig det rette match for dig, når det handler om din forretnings sikkerhed. Og når din virksomhed vokser, sørger vi naturligvis for at matche dine nye og større omgivelser. Altid med transparent prissætning og uden ekstra omkostninger.

Læs mere om vores tilbud til butikker

Transport

Chauffører og lagerarbejdere er ofte alene på lageret. Lad os sørge for, at de bliver ved at være det, og at din virksomhed, medarbejdere og køretøjer er helt sikre 24/7 med vores skræddersyede sikkerhedsløsninger. *Alle løsninger har transparent prissætning i form af et fast månedligt gebyr, hvor alt er inkluderet. For vi tror på, at du fokuserer bedst på din forretning, når sikkerheden fungerer enkelt og ligetil.

Læs mere om vores tilbud til transportbranchen

Restauranter

Masser af gæster er en god ting, når det kommer til din restaurant. Men lad os holde dem til åbningstiderne. Med personlige alarmsystemer og kameraer sikrer vi, at du kun skal bekymre dig om at drive din restaurant. Præcis, som det skal være. Vi leverer sikkerhed, når det er bedst, og sørger for, at der ikke sker noget – på den måde er din gæst det eneste, der kræver din opmærksomhed.

Læs mere om vores tilbud til restauranter og caféer

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.